Het e-book wordt naar jouw mailbox verzonden…

Super leuk dat je mijn e-book

‘Laat zien wie je bent met de kracht van kleur’ hebt aangevraagd.

Wil jij mij hierbij helpen?

Zelf ben ik heel enthousiast over de persoonlijkheidsanalyse die mij de vier belangrijkste kleuren liet ontdekken die voor mij een wereld van verschil maakten.  Kleuren die mij helpen om meer kracht en zelfvertrouwen uit te stralen en daardoor haal ik het beste uit mezelf naar boven. Van onschatbare waarde dus. Deze ontdekking is voor mij dé sleutel tot succes.

Omdat de persoonlijkheidsanalyse altijd groei met zich meebrengt heb ik deze analyse het Groeigesprek genoemd . Het liefst breng ik deze onder de aandacht bij zoveel mogelijk mensen. Wil jij mij helpen dit Groeigesprek verder te brengen? De eerste 50 personen die ik hiermee kan helpen bied ik hiervoor een speciaal tarief.

 

De investering voor dit gesprek is normaal € 147,- maar voor de eerste 50 personen bied ik het Groeigesprek aan voor het speciale tarief van € 97,- exclusief btw. 

Tijdens het gesprek ontdekt je wat jouw aller grootste kracht is en wat jou zo bijzonder maakt.

Wat doe jij moeiteloos en vanzelfsprekend? Welke talenten en kwaliteiten verdienen aandacht om verder te groeien? Welke manier van ondernemen en communiceren past bij jou?

De inzichten die je opdoet vergroten je zelfinzicht, zelfwaardering en zelfvertrouwen. Je ervaart meer positiviteit, energie, rust en duidelijkheid. Daarnaast maken de inzichten je bewust op welk vlak je kunt ontwikkelen en groeien en geven richting voor belangrijke keuzes, zowel zakelijk als privé.