Challenge eigenheid ondernemen positiviteit zelfvertrouwen

 

Voor vrouwelijke ambitieuze ondernemers die goed zijn in hun vak en een dikke streep door hun onzekerheid en negatieve gedachten willen zetten in het ondernemerschap. 

Je bent geen onderneemster geworden om het bij een paar klanten te houden. Je hebt veel grotere ambities. Je wilt meer. Door het uitblijven van betrokkenheid van je ideale klanten, minder afspraken in je agenda dan je gehoopt had ben je in een spiraal gekomen van twijfels en niet helpende gedachten.

Misschien ben jij je gaan vergelijken met een andere collega onderneemster (je komt hier altijd slechter uit!), heb je last van uitstelgedrag, ben je perfectionistisch en/of ben je te weinig online zichtbaar. Deze negatieve gevoelens helpen echt niet in je onderneming. Het levert je niets op, geen klanten en geen omzet.

Als jij niet 100% in jezelf gelooft, dan doet een ander het ook niet.

Zelfvertrouwen in het ondernemerschap is één van de belangrijkste onderdelen van ondernemen. Je hebt het echt nodig om je doelen te realiseren. Zelfvertrouwen creëer je niet door elke keer vakinhoudelijke opleidingen te volgen maar door het trainen van jouw zelfvertrouwen-spier!

We gaan vier dagen vol focus knallen en concreet aan de slag met acties die ervoor zorgen dat jouw

  • belemmerende overtuigingen niet meer zo hard naar je schreeuwen
  • (zelf)vertrouwen in jezelf én in je ondernemerschap groeit
  • zichtbaarheid stijgt waardoor je klanten aantrekt waar jij blij van wordt en energie van krijgt
  • Eigenheid groeit en dat je impact maakt in het leven van anderen

Als je blijft doen wat je nu aan het doen bent gaat het je niet de resultaten opleveren dat je graag wilt. Dan bereik je een hele grote groep van je klanten niet en zorg je niet voor je geluk, succes en vrijheid waar jij naar verlangt.

bij Pluche Expeditie Eigenheid

Wil jij super graag een zelfverzekerde onderneemster zijn bij wie alles lukt?

Die ene waar anderen vol bewondering naar kijken en op wie ze stiekem een beetje jaloers zijn? Jezelf niet langer klein houden, maar vól voor je dromen gaan en vol positief en met zelfvertrouwen te ondernemen? Dan is deze challenge voor jou!

We starten dinsdag 18 januari t/m vrijdag 21 januari. Drie dagen ontvang je een video van maximaal 30 minuten en de vierde dag sluiten we af met een masterclass in Zoom. Tijdens de video’s nemen we je mee met inzichten, concrete tips, adviezen en opdrachten zodat je direct aan de slag kan en elke dag een doorbraak kan maken. Elke dag ontvang je na de video een werkboek met opdrachten.

Op de vierde dag, vrijdag 21 januari 10.00 ontvang jij bij deelname aan de afsluitende masterclass nog een extra bonus. In de masterclass zeg je vaarwel tegen jouw laatste belemmeringen zodat jij met positiviteit en vol zelfvertrouwen start in het nieuwe jaar in je ondernemerschap.

Elke dag wordt er een business reading verloot ter waarde van 197,- wanneer je de opdrachten inlevert & uitvoert. Want alleen door actie kom je in de flow 😉

Challenge eigenheid

Deze challenge is voor jou als je…

Er klaar voor bent om je zichtbaarheid te pakken met de juiste boodschap

Nu echt stappen wilt gaan zetten, ook al vind je het spannend

Je leiderschap wil pakken en impact wil maken met plezier en positiviteit

Weet dat je jezelf klein houdt en nu echt je podium wilt pakken

Dit gaan we doen:

Dag 1
Elke keuze die je maakt creëert een ervaring voor jou en anderen. Welke keuzes maak jij? In je privé en in je ondernemerschap. Waarom doe je wat je doet en hoe krijg je daar meer grip op? We kijken naar hoe zie jij jezelf en je onderneming ziet en waar jij jezelf nog tegenhoudt om het podium te pakken om de onderneemster te zijn die je wenst te zijn.

Dag 2
We gaan aan de slag met jouw unieke kwaliteiten en pakken de valkuilen en belemmeringen aan zodat je bewustere en congruente keuzes kunt maken die bijdragen aan jouw persoonlijke & zakelijke groei. Je ontdekt de échte reden waarom het nog niet lukt om positief en vol zelfvertrouwen te ondernemen.

Dag 3
Je hebt duidelijk in beeld wat & welke personen je klein houden in je ondernemerschap. Nu is het tijd om jouw lampje te laten branden en om gefocust in de actiestand te gaan. Met een realistisch stappenplan én met jouw voorkeur van ondernemen in je Eigenheid kun je nu aan de slag om het anders te gaan doen!

Dag 4
De afsluitende masterclass met een diepe duik naar jouw vuurtje waar we alle belemmerende overtuigingen weghalen en jij je stip op de horizon gaat volgen. Als jij weet wat je wilt creëren, weet je wat je kan volgen.

Is het nu tijd om met meer zelfkennis het podium te pakken en met positiviteit en vol zelfvertrouwen te ondernemen?

Wij denken van wel.

Ervaar het in de challenge Ondernemen met positiviteit en zelfvertrouwen!

 

Claim vandaag nog je plekje!

Wij geloven erin dat jij heel veel klanten blij kunt maken en zo op jouw manier de wereld een stuk mooier kan maken.

 

Bezoek mijn uitgebreide kennisbank en lees op welke manier kleur en geur jou kan ondersteunen in het ondernemerschap.
Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.