1-op-1 coaching

Zelfinzicht,

zelfbewustzijn &

personal branding

Ben jij die ambitieuze  ondernemer die relegmatig het gevoel heeft dat er meer in je zit dan je nu laat zien? 

Die toe is aan de volgende, of een andere stap in het ondernemerschap? Je wilt jezelf verder ontwikkelen en groeien om nog meer tot bloei te komen. Je piekert er al een poosje over of dat, WAT je doet nog bij je past. Of je op het juiste pad zit. Of je misschien iets anders wilt doen en HOE je dat dan wilt doen. Je wilt ondernemen van binnen naar buiten. Vanuit je persoonlijkheid en je persoonlijke kracht. Alleen lukt het je niet om helderheid in te krijgen in de chaos.

Mijn definitie hiervoor is: Groeipijn.  

 

Om jouw verlangen te kunnen leven is het belangrijk om eerst te weten wie jij bent en waar je staat. Wat zijn jouw talenten, welke dingen doe je moeiteloos? Wat zijn jouw drijfveren, waarom doe je wat je doet? Wat is jouw passie, wat is jouw eigenheid en wat is jouw persoonlijke kracht?

Als je dat weet en je bent bereid om jouw ontwikkeling in gang te zetten, om er actief mee aan de slag te gaan en de kracht van kleur hierbij toe te laten, dan kun je bereiken waar je naar verlangt. Want jij wilt toch niet straks, in de herfst van je leven,  vanuit je schommelstoel denken: ‘Had ik maar…’ En spijt hebben van de dingen die je NIET hebt gedaan.

Hoe weet ik wat ik weet?

Door de transformaties die ik in mijn leven heb meegemaakt. En door mijn altijd aanwezige honger naar ontplooiing, heb ik zelf de kracht van kleur mogen ervaren. Hier ben ik mij  dagelijks van bewust.

Na een persoonlijkheidsanalyse vielen voor mij heel veel puzzelstukjes op zijn plaats. Ik kreeg inzicht in mijn talenten, kwaliteiten, mijn belangrijkste drijfveren en motto’s. Door middel van kleur werd visueel inzichtelijk gemaakt wat mijn nummer 1 persoonlijke kracht is en welke balans ik nodig heb. Maar ook mijn blauwdruk, die ik gebruik als kompas om mijn pad te volgen en mijn potentieel te benutten.

Mijn balans zit in het leren van nieuwe dingen en nieuwe ervaringen mee te maken. Mijzelf blijven ontwikkelen en ontplooien, zorgt ervoor dat ik mijn passie ten volste kan leven.

Vanuit verbinding en met een gezonde drive help ik jou als Stijlvolle Raadgever. Op een luchtige manier creëer ik ruimte en vrijheid tot ontplooiing. Na het overdenken en analyseren van de informatie die ik krijg, geef ik oprecht advies en vertaal ik dit in een heldere route naar gewenst resultaat.

Gratis E-book

Groeireis

Workshop

Gratis e-book: Laat zien wie je bent met de kracht van kleur.

 

Download mijn gratis e-book en voorkom dat jij voor altijd onder het maaiveld blijft, zoals 70% van de ondernemers.  Maak dagelijks gebruik van dit praktische naslagwerk en laat zien wie je bent!

Dank je wel. Het e-book zit in je mailbox. (Check je spambox als je 'm niet direct ziet)