Met persoonlijkheidskleur roze, ben je liefdevol, behulpzaam, gul en gevoelig voor de behoeften van anderen. Dit zijn prachtige kenmerken die je ook herkent als je lievelingskleur roze is. Je bent vriendelijk en benaderbaar met een warmte en zachtheid waar anderen zich toe aangetrokken voelen. Je bent de verzorger van de wereld – je houdt ervan om zorg te geven aan anderen, ongeacht of de ander daarvoor open staat.

Zorgzaamheid

Met een persoonlijkheidskleur roze, heb je een moederlijk instinct, met een behoefte om te beschermen en te zorgen voor anderen. Zelf heb je ook een behoefte aan deze zorgzaamheid, want je hebt de neiging om jezelf naar de achtergrond te schuiven, in je vastberadenheid om te zorgen voor de behoeften van anderen.

Romantisch

Je bent methodisch en georganiseerd, hoewel je soms nogal luchthartig kunt zijn als de onvolwassen meisjesachtige kant van het roze verschijnt. Je bent verfijnd, terughoudend, kalm en geweldloos, wat de indruk van verlegenheid kan wekken. Je bent heel erg in contact met je vrouwelijkheid – dit geldt ook voor mannen die in contact staan met hun vrouwelijke kant. Je bent romantisch, sensueel en gevoelig.

 

Jeugdig

Met je optimistische en positieve kijk op het leven zie je het goede in iedereen. Je hebt een naïviteit, zoetheid en schoonheid over je heen die in sommige gevallen meisjesachtig en onvolwassen kan worden. Je hebt een jeugdige uitstraling, zelfs tot op hoge leeftijd zie je er jonger uit dan je in werkelijkheid bent. De uitdaging als je persoonlijkheidskleur roze is, is om meer zelfredzaam te worden en te leren van jezelf te houden, dan zal de liefde en acceptatie die naar je terugkomt vermenigvuldigd worden.

Als je weerstand voelt bij roze

Kan het zijn dat:

  • je verlangt naar meer opwinding en actie in je leven
  • je onopgeloste emotionele problemen uit je kindertijd met je moeder of vader hebt
  • roze simpelweg te zoet, meisjesachtig en vrouwelijk voor je is
  • je niet het meelevende en verzorgende type bent en andere kwaliteiten hebt
Hoewel je misschien niet alle karaktertrekken van deze kleurpersoonlijkheid vertoont zoals beschreven, herken je jezelf vast ergens in de beschrijving als je van roze houdt. Misschien merk je ook dat je een aantal van de minder positieve eigenschappen vertoont, vooral als je gestrest bent.

Wanneer draag je roze?

Draag jouw tint van roze om je zachtheid en liefdevolle kant te laten zien. Als je zorgzaam en meelevend over wilt komen. Om strenge zakelijke kleding te verzachten.  Als je veel met vrouwen samenwerkt of als dit je doelgroep is, heeft zachtroze een positieve, fijngevoelige niet bedreigende werking. Draag deze kleur als top, jurk, jasje, blouse of als accessoire, zoals sjaal, ketting of oorbellen.

In welke eigenschap van een roze persoonlijkheid herken jij jezelf?

bij Pluche gratis Excursie Laat zien wie je bent

Wil jij:

💛 weten welke stappen jij kan zetten voor succes en geluk in je leven
💜 laten zien wie je bent.
💛 begrijpen wat je communiceert
💜 ontdekken wat je wilt bereiken
💛 voelen welke richting bij je past
💜 
beseffen dat ontwikkelen ook leuk en makkelijk kan

Schrijf je in voor onze GRATIS inspiratiesessie: Excursie 'Laat zien wie je bent.' Tijdens deze excursie word je geïnspireerd om kleur en geur in te zetten ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling om focus en richting te geven aan jouw eigenheid voor succes en geluk in je leven.

Ja, super gaaf, ik ga graag mee en kijk hier voor beschikbare data om met plezier en positiviteit te ontdekken wat ik nodig hebt om mezelf succesvol en gelukkig te voelen en dit ook te laten zien.

Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.

bij Pluche gratis Excursie Laat zien wie je bent

 

Tijdens deze excursie word je geïnspireerd om kleur en geur in te zetten ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling om focus en richting te geven aan jouw eigenheid voor succes en geluk in je leven.

 

Bedankt voor je inschrijving! Check je mailbox (of spam) voor de bevestigingsmail en meer informatie.