06- 11 58 13 43 info@bijpluche.nl

Deze lente en zomer gaan we vooral veel felle kleuren vinden in de winkels. Weinig pasteltinten en hier en daar een verdwaalde herfstkleur lijkt het.  Wanneer je de kleuren langs gaat, valt het op dat er vooral veel rode en oranje kleuren zijn. En eigenlijk maar één blauwtint bij de trendkleuren. Hieronder vind je een overzicht van de mode kleuren voor de damesmode. Aangevuld met de neutrale kleuren, dit zijn de basiskleuren waarmee je de trendkleuren combineert. 

Aspen Gold
Deze kleur fleurt onze dag op. Het zonnige Aspen Gold stimuleert gevoelens van vreugde en goede moed.

Jester Red
Voegt diepte en intensiteit toe, Jester Red combineert rijke elegantie met hoffelijkheid.

Mango Mojito
De goud-gele mango Mojito voedt ons verlangen naar aangenaam comfort. Een beige kleur met een vleugje oranje. Totaal anders dan de ‘gewone’, bijna doorzichtige, mojito.

Pink Peacock
De kleur van de verleidelijke theatrale pauwen veren zijn een lust voor het oog. Deze kleur zagen we afgelopen winter ook al.

Toffee
Heerlijke onweerstaanbaare, smaakvolle toffee prikkelt de eetlust. Bij deze kleur denk je wellicht eerder aan de herfst, maar deze kleur laat zich uitstekend combineren met de meeste andere kleuren.

Turmeric
De levendige oranje tint van kurkuma, die wat scherpte teovoegt aan de kleur.  

Fiesta
Een feestelijk oranje rood, Fiesta straalt energie, passie en opwinding uit.

Sweet Lilac
Een vertederende roze met een vleugje lavendel,  een kleur die zorgt voor een stille betovering.

Living Coral
Een vriendelijke en levendige tint waarbij de  gouden ondertoon het een lieflijk geheel maakt. Pantone heeft deze kleur uitgeroepen tot kleur van het jaar.

Pepper Stem
De pittige geel-groene kleur van de steel van de paprika, laat ons verlangen naar gezonde geschenken van de natuur.

Terrarium Moss
De kleur van terrarium mos laat ons denken aan bloeiende loof en de fysieke schoonheid in de natuur. Deze kleur neigt ook weer meer naar een herfsttint maar is bijzonder goed te combineren met de meeste andere kleuren.

Princess Blue
Prinsessenblauw, een majestueuze Koninklijke blauwe tint vol glinster en glans. Maak gedurfde combinaties met geel, oranje of roze.

Deze vier kleuren zijn de neutralen, hiermee kun je elke trendkleur combineren om een outfit te maken met jouw allerbeste kleuren.

Welke kleur zou jij graag aan je (zakelijke) garderobe toevoegen?

Wil jij nog meer tips hoe je jezelf krachtig en prachtig kunt presenteren? Bekijk dan hier mijn GRATIS online training.

Wil jij na het lezen van deze tips voortaan als eerste op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan hier in voor mijn fashionupdates en ontvangt mijn e-book ‘De juiste stijl bij jouw figuurtype’ cadeau.