Eigenheidbieb


Dé digitale schatkist gevuld met kennis over onderwerpen als:

Energie, Identiteit, Groei, Gevoel, Geluk, Emotie, Nieuwsgierig zijn, Heling, Evenwicht, Intuïtie, Innerlijke rust, Duidelijkheid en nog veel meer.

In deze bibliotheek brengen we al onze waardevolle kennis en expertise samen in digitale producten, zoals e-books. Met deze laagdrempelige bronnen inspireren, informeren en ondersteunen we jou op jouw eigen expeditie naar Eigenheid, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Want laten we eerlijk zijn, het leven is een avontuur. Een avontuur dat we graag samen met jou aangaan. Bij Expeditie Eigenheid geloven we in uniek zijn, in het accepteren van je eigenheid en het verkennen van onbekende paden. We helpen jou om je volle potentieel te bereiken en je natuurlijke talenten te ontdekken.

Onze e-books bevatten compacte maar waardevolle inhoud die gemakkelijk te begrijpen is en direct toepasbaar is in de praktijk. We hebben ze met veel zorg samengesteld, met als doel om jou te enthousiasmeren en inspiratie te bieden voor jouw eigen avontuur.

Onze digitale producten helpen jou om die expeditie naar zelfontdekking te maken. Ze bevatten praktische oefeningen, nuttige tips en waardevolle inzichten waarmee je direct aan de slag kunt. We stimuleren je om stappen te zetten richting een leven waarin je volledig trouw bent aan wie jij werkelijk bent.

Experts in het ontdekken, ontwikkelen
en benutten van je kleurrijke Eigenheid

bij Pluche training turn the ship/t around Expeditie Eigenheid

Wij zijn Sanne en Janet en op een enthousiaste en deskundige manier brengen wij helderheid in identiteit, talenten, kwaliteiten, gedrag en communicatie zodat jij je vrij voelt om, zowel privé als zakelijk, helemaal puur jezelf te zijn.

Dat je vanuit jouw Eigenheid gezien, gehoord en gewaardeerd wordt door jezelf én anderen. Waarbij je met energie, positiviteit en plezier je passie volgt en vol zelfvertrouwen je talenten laat zien. Wij weten hoe geweldig dit voelt en dat gunnen we jou ook!

We nodigen je uit om je talenten te ontwikkelen. Meer inzicht in jezelf te krijgen.
Te gaan kijken naar wat je WEL kan, wat je WEL bent, wat jou zo uniek en onderscheidend maakt.

Onze werkwijze: Positief & praktisch, oprecht & intuïtief, speels & opgewekt
Dit optimistische duo schud je team wakker om in beweging te komen. En dat is precies wat er gebeurt; beweging.

Dus leer jezelf kennen en haal het beste uit je leven. Zie jezelf met al je kwaliteiten, verlangens en vol potentieel.

 

Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.