bij Pluche Eigenzinnige Trip


Ervaar duidelijkheid & richting en ontdek in 90 minuten jouw Eigenheid voor succes en geluk in je werk & privé.

Herken je dit?

  ❤️ Altijd voor een ander klaar staan en jezelf wegcijferen waardoor je eigen bedrijf/praktijk blijft stilstaan en de groei uitblijft. 

  🧡 Jezelf steeds afvragen wat anderen ervan vinden en daardoor niet de (volgende stap) durft te zetten in je ondernemerschap.

  💛 Je hebt behoefte aan iets anders maar je weet niet hoe of wat. Je stelt beslissingen uit of je gaat juist overdreven in de actie stand maar er is geen concreet doel of plan. De woorden “HOE DAN” komen vaak in je op.

  💚 Te streng zijn voor jezelf omdat je de touwtjes graag in handen houdt waardoor je niet je zichtbaarheid pakt of geen nieuw aanbod durft aan te bieden. 

  💙 Weinig tot geen zelfvertrouwen waardoor je niet je zichtbaarheid durft te pakken. 

  💜 Je blijft maar rond dwalen met de gedachten; wie zit er nou op mij te wachten? Het gevoel ”is dit alles” en dat je maar genoegen neemt met een ‘oké’ leven?

  💗 Je wilt graag meer balans tussen je ondernemerschap en privé zodat je naast het ondernemerschap energie overhoudt voor de dingen in je leven die jij ook belangrijk vindt. 

  bij Pluche Eigenzinnige Trip

  Elke stap voor succes en geluk in je ondernemerschap & privé begint bij het inzetten van onze unieke methode voor identiteit en duidelijkheid. Zodat je weet wat jouw Eigenheid is, wat je wilt bereiken, welke richting je op gaat en wat je hier te doen hebt.

  Wanneer je dit concreet hebt weet jij exact welke stappen jij kan zetten om de meest authentieke persoon te zijn voor jezelf. Om zo dicht mogelijk bij jezelf te zijn en zo ook te ondernemen. Wat zorgt voor succes en geluk in je ondernemerschap & privé!

  Hoe ziet je leven er op dit moment uit en hoe

  gelukkig ben je daarmee?

  bij Pluche Eigenzinnige Trip

  Hoe zou het voor jou zijn…

   ❤️ Om richting en duidelijkheid te hebben voor meer daadkracht en besluitvaardigheid in je ondernemerschap & privé?

   🧡 Om te weten wat je Eigenheid is zodat jij zelf weet wat jou bijzonder maakt. Je vergelijkt je niet meer met andere ondernemers en je focust op je eigen succes en geluk. Je onderneemt moeiteloos, je pakt je zichtbaarheid en leeft vanuit je element?

   💛 Op een inspirerende en aansporende manier begeleiding te krijgen bij jouw persoonlijke ontwikkeling in je ondernemerschap en privé?

   💚 Om jouw geheime code voor balans in je ondernemerschap & privé te weten & daar ook naar te handelen. Zodat je je goed en energiek voelt naast je ondernemerschap. Je kunt ontspannen en plezier maken?

   💙 Concreet een plan en structuur te hebben zodat je weet welke acties jij moet zetten om jouw doelen waar te maken?

   💜 Te gaan staan voor wat jij belangrijk vindt; vrijheid! Daarom ben je begonnen met het ondernemerschap?

   💗 Te ontdekken wat jou uniek maakt, je ideale klanten gaat aantrekken en moeiteloos vol zelfvertrouwen onderneemt?

   ❤️ De verlangens die jij hebt te realiseren, om volledig vanuit jouw Eigenheid te ondernemen en jezelf kan zijn tijdens het ondernemen?

   Wanneer je besluitvaardiger bent, meer plezier ervaart in je ondernemerschap en privé leven, er focus is en de creativiteit stroomt in je lichaam voel je je zelfverzekerder en gelukkiger. Wanneer je ook leert om ruimte te nemen voor jezelf, te luisteren naar je hart, makkelijker communiceert, jezelf vindt in wie je bent en wat je wilt, werkt dat nog gunstiger door in jouw Eigenheid zodat je ambitieus en deskundig onderneemt. Waardoor je zo dicht mogelijk bij jezelf bent en makkelijker succes (zowel persoonlijk als zakelijk) en geluk aantrekt. 

   Tijdens deze Eigenzinnige trip ontdek je jouw Eigenheid aan de hand van onze unieke methode. Deze unieke methode meet, versterkt en maakt jouw kracht zichtbaar zodat je besluitvaardiger bent, meer daadkracht hebt en plezier ervaart in je ondernemerschap en privé leven. 

   Wanneer je jouw Eigenheid weet, weet je ook meteen wat jou uniek maakt in jouw ondernemerschap. Tijdens de live sessie ontdek je waar jouw klanten van jou op aan kunnen, hoe jou leukste klant eruit ziet, met wie jij het liefste samenwerkt, op wat voor verrassende manier je klant in de ontwikkeling gaat en waarmee jij je klant graag helpt!

   Een mooie win-win situatie. Een trip speciaal voor jou om jezelf te ontdekken & tegelijkertijd ook jouw onderneming een boost te geven!

   Janet neemt je op een persoonlijke en betrokken manier mee om samen te kijken naar je persoonlijke groeimogelijkheden. De methode gaat uit van de positieve kracht die je al in je hebt op basis van de kleuren die het beste bij jou passen. De persoonlijke sessie met Janet was inspirerend en gaf mij veel energie om met haar adviezen aan de slag te gaan. Janet is een topper. Ik zou zeker aanraden met haar als groeicoach aan de slag te gaan.

   Testimonial Item

   Jolanda van Loon

   Interim Directeur

   Het resultaat van de Eigenzinnige trip is:

   ❤️ Je weet wat jouw Eigenheid is en weet wat jou bijzonder en uniek maakt in je ondernemerschap & privé
   🧡 Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen
   💛 Je hebt
    een duidelijk beeld op welke manier jij het liefst onderneemt en hoe jij je klanten helpt
   💚 Je ervaart helderheid van geest, focus en optimisme waardoor je nu vol zelfvertrouwen de eerst volgende stap in je ondernemerschap zet
   💙 Je bent energiek en hebt je er weer helemaal zin in omdat je vertrouwen is verdrievoudigd
   💜 Je weet w
   at voor jou een goed evenwicht is om ambitieus & deskundig te ondernemen zodat je naast je ondernemerschap ook ruimte hebt om plezier en ontspanning te ervaren. 

   Alles begint met weten wie je nu bent en waar je nu staat en wat jouw disbalans veroorzaakt, jouw vertrekpunt voor succes en geluk in je ondernemerschap & privé.

   Maar ook wat jouw kwaliteiten zijn, wat jij moeiteloos doet en wat jouw drijfveren zijn. Waarvan je vaak zelf niet ziet wat bijzonder is.

   bij Pluche Eigenzinnige Trip

   Hoe werkt de Eigenzinnige trip?

   1. Twee weken vooraf vul je een digitale vragenlijst in van 40 vragen, die zowel je ratio, je gevoel en je onderbewuste aanspreken.

   2. Je ontvangt video’s met uitleg over de elementen en kleurfamilies. Deze bekijk je voorafgaand aan de groepssessie. 

   3. Een week vooraf ontvang je je Eigenheid Rapport

   4. Tijdens de groepssessie gaan we in gesprek over jouw Eigenheid in relatie tot het ondernemerschap. We gaan de verdieping in over hoe jij jouw unieke kwaliteiten kunt inzetten om moeiteloos te ondernemen. Je ontvangt de opname van de groepssessie zodat je het later op jouw gewenste moment kunt terug luisteren. 

   5. Één keer per kwartaal is er een Q&A over Ondernemen in de kracht van jouw Eigenheid. Vooraf kan je je vragen insturen die we tijdens de Q&A beantwoorden. 

   Wat staat er in jouw Eigenheid Rapport?

   • Jouw element hoe jij de dingen het liefste doet, jouw voorkeur
   • Jouw kleurfamilie met je drijfveren & motto
   • Jouw nr. 1 kracht; jouw Eigenheid & jouw geheime code voor succes en geluk
   • Jouw kwaliteiten & uitdagingen passend bij jouw Eigenheid
   • Jouw manier van communiceren
   • Jouw kwaliteiten & kernkwadranten passend bij jouw Eigenheid
   • Jouw thema 
   • Outfitinspiratie privé & zakelijk
   • Praktische Tips om je Powertype te laten zien en te leven
   bij Pluche, rapport

   Voel jij nu in elke vezel, dat wil ik ook! Pak dan je koffertje en ga mee op jouw Eigenzinnige trip om ambitieus en deskundig te ondernemen. Twijfel zorgt ervoor dat jij niet je Eigenheid leeft in je ondernemerschap & privé of durft te laten zien. Twijfel daarom niet langer en kom in actie! Jij wilt toch niet de persoon zijn, die nooit het volledige potentieel leeft wat er in jou zit? 

   Je kunt er voor kiezen om dit bedrag uit te geven aan een diner voor twee, een dagje naar de dierentuin of een nieuwe outfit. En jij weet net zo goed als wij, dat dit zorgt voor korte termijn en instant geluk…

   Wanneer je dit bedrag 1x investeert in jezelf en jouw bedrijf dan heb je daar op langere termijn veel baat bij én lang plezier van!

    

   Jij kiest zelf of je deze trip in een groep wilt maken, of dat je de trip maakt onder persoonlijke begeleiding.

   De Eigenzinnige trip Groep is inclusief:

   • Groepstraining online van 90 minuten;
   • Jouw digitale naslagwerk van 17 pagina’s om ambitieus en deskundig te ondernemen;
   • Geurende cadeautjes

   Na betaling ontvang je een paar dagen voor de trip, in een aparte mail jouw persoonlijke code om de online vragenlijst in te vullen.

   Deze eerstvolgende online groepstrip is op
   vrijdag 10 december om 14:00 uur

   De Eigenzinnige trip 1-op-1 is inclusief:

   • Persoonlijk gesprek online van 90 minuten
   • Jouw digitale naslagwerk om ambitieus en deskundig te ondernemen
   • Geurende cadeautjes
   • Deelname aan de kwartaal Q&A’s Ondernemen in de kracht van jouw Eigenheid.

   Na betaling ontvang je per mail een link om zelf je afspraak in te plannen in mijn online agenda. Binnen 24 uur ontvang je in een aparte mail jouw persoonlijke code om de online vragenlijst in te vullen.

    

   bij Pluche Eigenzinnige Trip

    

   Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.