bij Pluche Expeditie Eigenheid

Onderneem vanuit jouw Eigenheid en til je bedrijf/praktijk

naar een hoger niveau

Sta jij dagelijks op met de gevoelens dat je stil staat in je bedrijf, niet goed genoeg bent of genoeg doet? Je voelt je onzeker waardoor je maar blijft aanmodderen.

Pas jij je aan of heb je pleasegedrag om goed of aardig gevonden te worden, terwijl je juist nog zoveel stappen wilt zetten voor je eigen onderneming en daar nu geen tijd voor kunt vinden?

Ben je niet blij met je huidige situatie of met jezelf, omdat het allemaal niet zo lekker loopt? Je wilt je graag ontwikkelen op zakelijk en privé vlak.

Twijfel je aan je eigen cappaciteiten en voel je de angst om door de mand te vallen waardoor je weer terug in loondienst moet?

Kom je maar niet uit je vicieuze cirkel omdat je steeds weer over hetzelfde nadenkt? Je hebt geen heldere stip op de horizon. Je hebt niet concreet wat jouw waarden zijn binnen het ondernemerschap en waar je naar toe wilt met je bedrijf/praktijk.

Voel je je schuldig om tijd te nemen voor jezelf? Omdat je to-do lijst zo vol staat, dat er geen einde aan lijkt te komen.

Zie, voel en hoor je zoveel van anderen, dat je als zweverig wordt bestempeld? En je hebt geen idee hoe je dit vóór je kan laten werken in het ondernemerschap i.p.v. tegen je.

Is het nu écht tijd om in actie te komen? Voel je aan alles dat het vanaf nu het moment is om zichtbaar te zijn en jouw licht te laten schijnen?

Dit is waarom je hier staat:

Door de chaos in je hoofd, de twijfels en onzekerheid, weet je niet welke stappen jij nu kan zetten om weer geluk en succes in je ondernemerschap en privé te voelen. Je blijft in de bekende vicieuze cirkel. Ondanks je grote inzet en liefde voor het ondernemerschap of je positie binnen de organisatie, twijfel je aan je capaciteiten en voel je de angst om door de mand te vallen. De negatieve stemmetjes worden meer en meer en je energie wordt met de dag lager. Je gaat telkens over je grenzen heen en je voelt je uit het veld geslagen bij kritiek. Je kan niet meer genieten van je leven en je bent totaal niet blij met de resultaten van je bedrijf/ praktijk of jezelf.

Het kan anders!

Zet jouw Eigenheid in als kracht! We starten bij jou. Jij bent het belangrijkste van je onderneming. Ga aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, de juiste mindset en maak keuzes op basis van jouw Eigenheid. Ontdek waar jij naar verlangt en werk aan je doelen.

Om het proces makkelijker en liefdevoller te maken, zonder te trekken, zonder te duwen, of het gevoel dat persoonlijke ontwikkeling zwaar is, zetten we (naast de opdrachten en video’s die we aanbieden) ook geur en kleur in. Geur en kleur beïnvloeden je emoties en de processen in je hersenen waardoor je in de juiste staat bent om veel sneller te gaan groeien met je onderneming. 

Hoe zou het voor je zijn als jij…

JE GEZIEN, GEHOORD EN GEWAARDEERD VOELT?
Dat jij je zichtbaarheid pakt, je onderneming stroomt en dat jij met een trots gevoel de dag afsluit.

JE NIET MEER VERGELIJKT MET ANDEREN?
Geen tijd meer verspilt met kijken naar anderen. En je volledig focust op je eigen onderneming.

MEER BALANS KRIJGT?
Je kunt genieten en ontspannen. Je voelt je goed en energiek en hebt een goede balans tussen zakelijk en prive.

WEER BLIJ, OPGEWEKT EN STRALEND DOOR HET LEVEN GAAT?
Jij jezelf dagelijks me-time gunt en rust hebt in je hoofd waardoor je weer plezier hebt en durft te dromen.

VERTROUWT OP JE EIGEN INTUÏTIE?
Je luistert naar de signalen van je eigen lichaam, je behoeftes en emoties waardoor je de juiste stappen zet voor succes en geluk in je ondernemerschap en privé.

ZELFBEWUST IN JE SCHOENEN STAAT?
Keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt zodat je weer geniet van het leven.

Hoe zou dat voor je zijn?

Om over drempels of zelfs bergen te klimmen, moet je een goede reden hebben.

Je hebt moed nodig om op een speelse manier de touwtjes te laten vieren en uit jouw veilige zone te stappen om ambitieus en deskundig te ondernemen. Het missen van (kennen & accepteren van) je Eigenheid aangevuld met persoonlijke ontwikkeling, kennis, vaardigheden, inzichten en krachtige tools zoals kleur en geur belemmeren jouw in je vooruitgang. Zonder hulp is de omslag maken naar een succesvol en gelukkig leven, waarin je volledig vertrouwt op jezelf vol zelfvertrouwen en energie, in je leven bijna onmogelijk!

Wat je nodig hebt is:

💛 Weten wat jouw Eigenheid is, waar jij goed in bent en wat jouw kwaliteiten zijn zodat jij je zichtbaarheid pakt en vol zelfvertrouwen je klanten bedient.

💜 De juiste mindset en tools zoals kleur en geur, om jouw transformatieporces makkelijker en liefdevoller te doorlopen waardoor je onderneming groeit en jij je energiek en ontspannen voelt in privé.

💛 Met Eigenheid jezelf zijn en een pad te kiezen waar jij blij van wordt.

💜 Vertrouwen op kennis, inzicht en ervaring voor een inspirerende richting in je leven.

💛 Inspiratie om dingen van de zonnige kant te bekijken

💜 Kijken naar de realiteit en vertrouwen op de feiten

💛 In het nu zijn en daar van genieten, net zoals van het leven

💜 Op een geconcentreerde manier nieuwe ideeën stap voor stap realiseren

💛 Jezelf en je eigen pad vinden door te leren uit de wijsheid van anderen

bij Pluche Expeditie Eigenheid

Transformeer vandaag & geniet van morgen!

Mijn voornaamste inzicht is, dat diversiteit zo mooi aanvullend kan zijn. Samen komen we heel ver! Wat een boeiende materie. Het geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Een echte aanrader.

Testimonial Item

Dory Essers

Manager Bedrijfsvoering

Aangezet tot actie, ben ik vol vuur aan iets nieuws begonnen. En heb dingen gedaan die ik normaal nooit zou doen. Naast mijn powerkleuren hangen er nu ook 'gewaagdere' kleuren in mijn kast. Heel verrassend; ik draag ze met plezier!

Testimonial Item

Eugenie van Schaik

Eigenaar Eu4events

Mijn grootste eyeopener was, dat je grootste kracht ligt in de dingen die jij heel normaal vindt. Je denkt zelf: 'Dat kan toch iedereen!' Maar het is je eigen grootste kwaliteit. Dit geeft inzicht in jezelf én ook in de ander.

Testimonial Item

Sonja Termijn

Manager financiën

Dit is het resultaat van de gloednieuwe en uitgebreide training:

bij Pluche, kleuraanwijzing, richting, verlangen

 “Expeditie Eigenheid

  • Zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, zelfinzicht, zelfwaardering & zichtbaarheid
  • Kennen van jouw unieke Eigenheid, wat jij moeiteloos en vanzelfsprekend doet
  • Het kraken van de geheime code voor ambitieus en deskundig ondernemen
  • Richting, duidelijkheid, enthousiasme en energie
  • De kernwaarden die belangrijk zijn voor jou en jouw bedrijf visueel in beeld gebracht
  • Heldere communicatie met impact, zowel verbaal als non-verbaal
  • Van inzicht en inspiratie naar in actie komen
  • Een duidelijk beeld wie je ideale klant is en hoe je deze aanspreekt
  • Verbinding en contact met jezelf om vol levenslust van het leven te genieten
  • Succes en Geluk in je werk en privé

 

 

Een complete hybride training (combinatie van live gesprekken via Zoom & video’s) met alles wat je nodig hebt bij het aanboren van jouw Eigenheid. Zodat je impact maakt door groots jezelf te zijn. Toegankelijk door de heldere structuur en de visuele uitgewerkte kennis. Praktisch door de vele direct toepasbare tips.

Voorkom spijt!

Misschien heb je al wel van alles geprobeerd om te veranderen. Dit hielp misschien ook wel, alleen voor even. Want voor je het weet, was je weer terug bij af. De Expeditie Eigenheid brengt dé verandering in jouw leven omdat geur en kleur verandering brengen in je onderbewuste. De hybride training is gevuld met verschillende video’s, oefeningen, meditaties en visualisaties. De diversiteit zorgt er voor dat je begrijpt waar we mee bezig zijn, laat je inzien en inspireert jou hoe jij dit tot actie kan uitvoeren in je dagelijks leven en integreert het op een diep niveau. Jouw hoofd, hart, onderbewustzijn en onderbuik werken hierin samen.

Jouw koffer voor de 30 weken durende Expeditie Eigenheid is gevuld met:
🧳 Toegang van een jaar tot de 5 modules van de hybride training Expeditie Eigenheid
🧳
Een digitaal werkboek met opdrachten
🧳
Aangevuld met allerlei bonussen
🧳
Geurend welkomstgeschenk
🧳
Vijf online groepsmeetings van 90 minuten
🧳 Persoonlijke feedback op je opdrachten
🧳
Jouw 57 pagina’s tellend Eigenheid rapport

bij Pluche, onderneem in de kleur van je DNA

In Expeditie Eigenheid ontdek je:

💛 Hoe jij jouw twijfels over je bedrijf/ praktijk en/of jezelf doorbreekt, zodat jij zelfbewust in je schoenen staat en daardoor keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt.

💜 Wat er voor nodig is om succes en geluk uit jezelf te halen en niet langer goedkeurende blikken en complimenten van anderen nodig hebt om  veel meer in jezelf en je bedrijf/ praktijk te geloven.

💛 Concrete stappen om tijd vrij te maken voor jezelf en je er totaal niet schuldig over te voelen.

💜 De beste tips en tools om je gezien, gehoord en gewaardeerd te voelen.

💛 Hoe je op jezelf en je intuïtie vertrouwt en luistert naar je hart, zodat je rust krijgt in je hoofd.

💜 Hoe je jouw negatieve gedachten over jezelf ombuigt naar waardigheid, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf.

💛 De beste strategieën om dit gevoel blijvend vast te houden en niet weer terug valt in oude patronen.

bij Pluche Expeditie Eigenheid

 

Besef jij nu dat het jouw tijd is voor succes en geluk in je werk en privé? Zodat jij elke dag vol zelfvertrouwen, energie en met plezier op staat. Moed wordt beloond met levenslang succes en geluk!

Reserveer hier jouw ticket om samen met een groep om (datum volgt) te vertrekken richting eigenheid.

Na betaling ontvang je een week voor vertrek per mail, jouw unieke toegangscode om te starten met jouw Expeditie Eigenheid.

De data voor de 6 groepsmeetings volgen z.s.m. : …
De kennismaking is op…
reserveer deze alvast in je agenda.

 

Wil je liever niet in een groep of flexibeler zijn in je tijd, neem dan contact op voor de mogelijkheden van jouw Persoonlijke Expeditie Eigenheid.

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang tot de online leeromgeving?

Je hebt een jaar toegang tot alle video’s en opdrachten vanaf jouw startmoment.

Kan ik mijn afspraak inhalen wanneer ik niet kan deelnemen aan één van de groepsmeetings?

Er komt een opname van de groepsmeeting in de online leeromgeving die alleen toegankelijk is voor de deelnemers van die groep, je kun deze dus later terugkijken. Wil je alsnog extra informatie ontvangen? Boek dan een Persoonlijke Gesprek van 60 minuten voor € 97,- excl. BTW via mijn online agenda.

Wat als ik op vakantie ga?

Natuurlijk ga je een keer op vakantie. De keuze is aan jou of je tijdens je vakantie tijd vrij wilt maken voor jouw succes en geluk.

Kijk op de pagina van Veelgestelde vragen voor een uitgebreid overzicht.

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan Expeditie Eigenheid?

Jouw tijdsinvestering per week is 1-1,5 uur. Dit kun je verdelen over meerdere dagen. De video’s hebben een kijktijd van 5 – 20 minuten. Hoe meer tijd jij erin stopt en de diepte in gaat, hoe groter het resultaat van transformatie is. Want alles wat je aandacht geeft groeit.

Is het verplicht om elke week één opdracht te maken?

Je lichaam heeft tijd nodig om de opgedane kennis en transformatie te integreren. Wanneer je in een korte tijd veel informatie tot je neemt kan het teveel worden. Daarom adviseren we elke week één opdracht te doen zodat je bij blijft en jezelf de ruimte en tijd gunt om in ontwikkeling te gaan.

Mijn vriendin/collega heeft ook interesse. Kan zij zich aanmelden?

Uiteraard! Aanmelden kan via mijn website. En om jou daarvoor te bedanken ontvang je van mij een presentje. Dus laat het ook zeker even weten als jij iemand hebt aangebracht.

 

Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.