06- 11 58 13 43 info@bijpluche.nl

GARDEROBECHECK

Ben jij het overzicht kwijt in je kast? Hangen er iets teveel miskopen? Heb je een kast vol kleding maar vind je het moeilijk om te combineren? En komt het herkenbaar voor “dat je niets hebt om aan te trekken“ en wil je meer balans in je kast? Dan is een garderobe check iets voor jou.

Weet je dat mensen meestal maar een klein deel van hun kleding vaak dragen? Om precies te zijn: 20% van onze kleding dragen we 80% van de tijd! Zonde, toch?

Hoe werkt het?

Ik kom graag bij je langs om je te helpen je kast te herstructureren. Geen overvolle kasten meer, maar orde en overzicht. Vaak heb je zo veel meer mogelijkheden met je eigen kleding dan je zelf denkt. Samen ontdekken we wat er allemaal mogelijk is. We gaan setjes maken, nieuwe combi’s bekijken en nemen al jouw twijfelstukken door. We beslissen wat er weg kan en met welke nieuwe items jij een mooie basisgarderobe kunt maken.

Wat is het resultaat?

Na afloop van dit advies:

  • leer je nieuwe combinaties te maken
  • weet je welke stukken een echte basis zijn
  • shop je slimmer en effectiever
  • weet je wat er nodig is om een mooie basisgarderobe samen te stellen
  • heb je meer inzicht in jouw beste kleuren en pasvormen

Praktische info:

Deelname aan een garderobecheck is mogelijk na een Power Kleuranalyse Compleet of het volgen van mijn ‘Maak jezelf Krachtig en Prachtig zichtbaar’ programma.
Tijdsduur: ± 3 uur
Prijzen zijn op aanvraag. Alle prijzen zijn excl. btw. .
Tot 50 km geen reiskosten. Vanaf 50 km bedragen de reiskosten € 0,35 per km.