06- 11 58 13 43 info@bijpluche.nl

Ben je het overzicht kwijt in je kledingkast?

Hangen er iets teveel miskopen in?

Vind je het moeilijk om kledingstukken te combineren?

Wil je graag een goede basis garderobe?

Sta je vaak twijfelend voor je kast omdat je niet weet wat je aan moet trekken?

Ben jij het overzicht kwijt in je kast? Hangen er iets teveel miskopen? Heb je een kast vol kleding maar vind je het moeilijk om te combineren? En komt het herkenbaar voor “dat je niets hebt om aan te trekken“ en wil je meer balans in je kast? Dan is een garderobe check iets voor jou.

Weet je dat mensen meestal maar een klein deel van hun kleding vaak dragen? Om precies te zijn: 20% van onze kleding dragen we 80% van de tijd! Zonde, toch?

Janet kwam bij mij thuis voor een garderobecheck. Met aandacht, humor en creativiteit doken we mijn kledingkast in. Ik liet haar een paar van mijn favoriete outfits zien, en een setje waar ik erg over twijfelde. In alle gevallen had ze geweldige ideeën om het geheel nog leuker te maken. Ik voelde me een prinses, en ik stond te trappelen om het geleerde in de praktijk te brengen. Ik kan een sessie met Janet aan iedereen aanbevelen! Je kledingkast biedt onvermoede mogelijkheden, en het is ontzettend leuk om die te ontdekken.

Marije Verstegen

Eigenaar, WARM!&Co, Maurik

Hoe werkt het?

Ik kom graag bij je langs om je te helpen je kast te herstructureren. Geen overvolle kasten meer, maar orde en overzicht.

Vaak heb je zo veel meer mogelijkheden met je eigen kleding dan je zelf denkt. Samen ontdekken we wat er allemaal mogelijk is.

Na een korte intake, waarin ik graag wil weten wat voor type jij bent, duiken we je kast in. We gaan setjes maken, nieuwe combi’s bekijken en nemen al jouw twijfelstukken door. We beslissen wat er weg kan en met welke nieuwe items jij een mooie basisgarderobe kunt maken.

Wat is het resultaat?

Na afloop van dit advies:

  • leer je nieuwe combinaties te maken
  • weet je welke stukken een echte basis zijn
  • shop je slimmer en effectiever
  • weet je wat er nodig is om een mooie basisgarderobe samen te stellen
  • heb je meer inzicht in jouw beste kleuren en pasvormen

Praktische info:

Tijdsduur: ± 2 uur

Prijzen zijn op aanvraag. Alle prijzen zijn excl. btw. .
Tot 50 km geen reiskosten. Vanaf 50 km bedragen de reiskosten € 0,35 per km.

Ja, ik reserveer een garderobecheck

15 + 3 =

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacy verklaring).