bij Pluche Versterk je leiderschap Expeditie Eigenheid

 

Start vandaag nog met de mini-cursus Versterk je leiderschap

Eerste Hulp Bij Ontplooiing.

Wij vinden het zó belangrijk dat jij gaat ontdekken hoe krachtig en bijzonder jij bent. Het is onze gezamenlijke missie om jou, jij als nieuwsgierige, ambitieuze (30+) vrouw die gericht is op groei, te leren hoe je je Eigenheid zichtbaar maakt in het dagelijkse leven. Zodat jij je vrij voelt om, zowel privé als zakelijk, helemaal puur jezelf te zijn.

Dat je vanuit jouw Eigenheid gezien, gehoord en gewaardeerd wordt door jezelf én anderen. Waarbij je met energie en positiviteit je passie volgt en vol zelfvertrouwen je talenten laat zien. Wij weten hoe geweldig dit voelt en dat gunnen we jou ook!

Dus laat jezelf zien wie je bent, ontplooi jezelf en versterk jouw persoonlijk leiderschap voor meer positiviteit, focus en zelfvertrouwen in je leven. 

Sanne en Janet bij Pluche Eigenheid

 

Na deze mini cursus Versterk je leiderschap weet je welke geur & kleur je kan inzetten voor onder andere:

Een boost aan energie

Een heldere focus

Proactief leiderschap

Positieve mindset

En nog meer veel meer… Ontdek het zelf!

Deze mini-cursus Versterk je leiderschap is voor jou wanneer je:

Meer regie over je eigen leven wil nemen

Je kwaliteit van leven wil verhogen

Je niet meer wilt verstoppen en jezelf wilt laten zien

Proactief aan de slag wilt gaan

Wilt leren wat de effecten zijn van geur & kleur ter ondersteuning van je persoonlijke leiderschap

bij Pluche training Expeditie Eigenheid

De kracht van geur & kleur:

Kleur is energie die we zien en geur is de energie die we ruiken. Beiden beïnvloeden ons bewust en onbewust. Kleur en geur roepen bepaalde gevoelens op, geeft een beleving en helpt bij het opsporen van je onbewuste emotionele reacties en helpen je deze emoties op een nieuwe manier te verwerken.

Wist je dat kleuren en geuren bij kunnen dragen aan je krachtig en zelfverzekerd voelen? Herken je dat bepaalde kleuren en geuren je altijd een opgewekt gevoel geven?

 • Geur & kleur zijn de taal die iedereen spreekt.
 • Kleur komt binnen via onze ogen en geur via de neus, maar beide dringen door tot ons hart.
 • Geur en kleur geven je richting in de zoektocht naar jouw Eigenheid, jouw ware IK.
 • Geur & kleur zijn krachtige instrumenten voor transformatie

Elke dag heb je de keuze om de kracht van geur & kleur in jouw leven te ervaren. Dat je ze voor je laat werken om je passie te volgen en vol zelfvertrouwen je talenten te laten zien. Ben jij toe aan deze next step om impact te maken door puur jezelf te zijn?

Hoe is het om met ons te werken?

Dit optimistische duo inspireert en motiveert je in geuren en kleuren om je te ontplooien en je leiderschap te versterken. Waar wij elkaar in vinden is zelfontwikkeling. Identiteit en duidelijkheid zijn onze altijd aanwezige drijfveren.

Wat ons typeert is een flinke dosis enthousiasme, zelfvertrouwen en een berg energie. Onze passie en ambitie werkt aanstekelijk en we stimuleren om echt aan te kijken wat er aan te kijken is. Dat doen we door nieuwsgierige, ambitieuze (30+) vrouwen op zielsniveau te raken, het voelen aan te zetten en door helderheid te brengen. We bieden houvast om vanuit je Eigenheid je puurste zelf te zijn.

bij Pluche Eigenzinnige Trip

We helpen je ontdekken wie je bent en leren je hoe je je Eigenheid zichtbaar maakt én je leiderschap versterkt in het dagelijks leven. We moedigen je aan te durven vertrouwen op je gevoel en dat je vol zelfvertrouwen in je kracht stapt.

Wij geloven dat er meer potentie in je zit dan je nu laat zien. Of het nu om zichtbaarheid, communicatie of passie gaat. Via onze ondersteuning creëren we een magische transformatie. Iets wat nieuw is, anders dan anders. Onze training schud je wakker om in beweging te komen. En dat is precies wat er gebeurt; beweging.

Als je je niet krachtig voelt, wil je niet zichtbaar zijn. Als je niet zichtbaar bent- en niet gezien wordt, voel je je niet krachtig. Als jij beide voedt en versterkt zal je gaan groeien tot de puurste versie van jezelf, zichtbaar meer impact hebben en zo de wereld mooier maken.

 Start nu!

Start nu met de mini cursus en ontdek hoe je geur & kleur kan toevoegen om je persoonlijk leiderschap te versterken. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt via de e-mail jouw mini-cursus.

Inclusief:

 • 18 video’s
 • +/- 23 minuten kijktijd totaal
 • Opdrachten en een ingesproken meditatie
 • Onbeperkt toegang tot de mini cursus en compleet op je eigen tempo
 • Praktische informatie over geur & kleur en het toepassen daarvan
 • Combinatie van wetenschappelijke en spirituele uitleg

 

Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.