bij Pluche gratis e-book Laat zien wie je bent

Heb jij een idee hoeveel invloed kleur heeft op jouw leven?

In mijn dagelijkse werk rondom kleur en haar kracht inspireer ik ondernemers in de zakelijke dienstverlening. Kleuren helpen je om je lekker in je lijf te voelen en vol vertrouwen door het leven gaan. Als je zicht krijgt op hoe het werkt is dit een superfijn hulpmiddel in zelfontwikkeling en groei, zowel zakelijk als privé.

Eenmaal bewust van de eigenschappen van kleur, ontdek je hoe deze je kunnen helpen het beste uit jezelf te halen. Het resultaat? Een leven zoals dat voor jou fijn en aangenaam is, zoals het voor jou klopt.

Wist je dat:

  • Kleur inzetten je helpt bij een bepaald doel of voor een bepaalde gelegenheid?
  • Bewust bepaalde kleuren gebruiken je bijvoorbeeld ondersteunen of aansporen tot actie?
  • Kleur inzetten zowel kan in je kleding als in je interieur, zodat zij je helpen jezelf te zijn en vol vertrouwen in je leven te staan?

Blauwe en groene tinten bijvoorbeeld geven rust, ontspanning en ruimte. Rode, oranje, gele en hardroze tinten maken je vrolijk en geven energie.

bij Pluche Janet Weijman

Omdat ik uit ervaring weet hoe waardevol het is doe ik niets liever dan al mijn kennis en ervaring rondom kleuren en het gebruik ervan met jou te delen. Het is mijn missie jou te laten ervaren dat jij je vrij voelt om jezelf te zijn, zowel privé als in je bedrijf. Met als doel; beter gezien, gehoord en gewaardeerd worden en daardoor succes en geluk makkelijker aantrekken. En dat is precies wat mijn klanten mij teruggeven sinds ze met mij werken: dat zij zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelen en veel makkelijker succes en geluk aantrekken sinds ze met mij werken. Hoe mooi is dat?

Gratis e-book groeicoach laat zien wie je bent
Gratis e-book groeicoach laat zien wie je bent

Laat zien wie je bent en wat je wilt!

Ben jij nieuwsgierig naar wat kleuren voor jou kunnen betekenen? Ik leerde dat kleuren en haar kracht, veel voor je kunnen doen in groei, persoonlijke ontwikkeling en de manier waarop je jezelf laat zien.

Ben jij je bewust van je talenten, je drijfveren en jouw grootste kracht? Weet jij hoe je dat kleurrijk laat zien? In dit E-book neem ik je mee in de kracht van kleur en leer je de belangrijkste weetjes over de basiskleuren. Lees hier wat kleur over jou vertelt, wat je ermee communiceert en wanneer je deze kleur het beste wel of beter niet draagt.

Gebruik dit e-book als praktisch naslagwerk zodat je elke dag kunt kiezen om de kracht van kleur te laten werken voor jouw succes en jouw geluk.

bij Pluche Gratis e-book groeicoach laat zien wie je bent