Heb je dat ook wel eens…? Dat je in de winkel een prachtige jurk of een stijlvolle blouse ziet hangen. Maar eenmaal in de paskamer valt het zo ontzettend tegen. De jurk legt het accent op de plaatsen waar je het juist niet wilt. En in het blouse lijk je wel 10 jaar ouder!

Hoe voorkom je nou in het vervolg zo’n teleurstelling? Download dan mijn GRATIS e-book ‘De kleding do’s en don’ts bij jouw figuur’ Die elke ondernemende vrouw nodig heeft, om vol zelfvertrouwen over te komen

Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. Lees deze gratis tips goed door en ontdekt welk figuurtype past bij jouw silhouet. Als je weet welk figuurtype jij hebt, kun je met kleding je sterke punten benadrukken en je minder sterke punten camoufleren. Op deze manier is het makkelijker om de kleding te shoppen die het beste past bij jouw figuur.

Gratis e-book Laat zien wie je bent met de kracht van kleur

Gratis e-book: Laat zien wie je bent met de kracht van kleur.

 

Download mijn gratis e-book: Laat zien wie je bent met de kracht van kleur. En voorkom dat jij voor altijd onder het maaiveld blijft, zoals 70% van de ondernemers.  Maak dagelijks gebruik van dit praktische naslagwerk en presenteer jezelf als magisch merk!

Dank je wel. Het e-book zit in je mailbox. (Check je spambox als je 'm niet direct ziet)