bij pluche leef je droom

Alles wat ik geleerd heb tijdens mijn persoonlijke coaching en opleidingen deel ik graag met jou. Vanuit mijn opleiding tot Persoonlijke Kracht coach. Mijn eigen ervaring uit de opleiding/coaching in de Mastermind Academy van Michael Pilarczyk. En de skills die ik leer bij WARM!, diverse technieken om overtuigingen te veranderen. Daarnaast heb ik flink geïnvesteerd in marketing- en social media trainingen en een opleiding tot stylist/ personal shopper. Ook deze kennis geef ik graag aan jou door.

Laat jij ook kansen liggen om te groeien?

Uit een enquete, gehouden onder de leden van mijn community, blijkt dat een kleine 30% van de deelnemers er geen moeite mee heeft om de beste versie van zichzelf te laten zien. Dit betekent dat ruim 70% dit dus wel een uitdaging vindt! En zij laten hierdoor kansen liggen.

Al een paar jaar help ik ondernemende vrouwen in de zakelijke dienstverlening om de beste versie van zichzelf te laten zien. Veel van hen denkt dat een nieuwe garderobe of een professionele fotoshoot hét middel is voor zakelijke groei.

Niets is minder waar. Natuurlijk zijn mooie foto’s op je website en social media fijn om naar te kijken. Net als kleding in kleuren die passen bij jouw uiterlijke kenmerken. Maar je kunt jezelf pas écht laten zien als je weet wie jij bent, wat je talenten en kwaliteiten zijn. En als je weet wat je wilt.

Ik ben erin gespecialiseerd om jou op een praktische en gestructureerde manier te helpen om inzicht te krijgen in jouw passie, drijfveren en ambitie. En juist dat zelfinzicht brengt groei met zich mee.

Janet Weijman bij Pluche groeicoach

Door mijn drive tot zelfontplooiing en de nieuwsgierigheid om te ontdekken kreeg ik een inkijkje in mijn persoonlijke kracht. Het maakte voor mij helder wat mijn belangrijkste drijfveren in het leven zijn en gaf me inzicht in wat ik nodig heb om mijn passie en ambities te leven in het leven dat ik leid. Maar ook in mijn valkuilen. En de valkuil waar ik het meest instap is die van een goede balans tussen werk en privé. Omdat ik zo graag met mijn passie, mijn bedrijf, bezig ben, betrap ik mij er nog weleens op dat ik nog snel even iets af wil maken. Terwijl het tijd is om aandacht te geven aan het gezin. En kleur helpt mij daarbij!

Hèt geheime wapen voor jouw persoonlijke groei!

bij Pluche identiteit

IDENTITEIT

Weten wie je bent en wat je kan. Bewustwording van je competenties en drijfveren.

bij Pluche balans

BALANS

Weten in welke kwaliteiten jouw uitdaging ligt én hoe je dit verder kunt ontwikkelen.

bij Pluche zelfbewustzijn

ZELFBEWUSTZIJN

Evenwichtige persoonlijkheid en innerlijke rust door zelfwaardering en zelfvertrouwen.

Tijdens het Groeigesprek ga je ontdekken wat jouw aller grootste kracht is en wat jou zo bijzonder maakt.

Wat doe jij moeiteloos en zo vanzelfsprekend dat je er niet eens bij nadenkt? Welke talenten zijn zo sterk en verdienen de meeste aandacht om verder te groeien? Welke manier van ondernemen en communiceren past bij jou.

Inzicht in en waardering voor jouw aller grootste kracht, jouw kwaliteiten en diepste drijfveer is de eerste stap om de beste versie van jezelf te worden. Daarmee weet je wat jij moeiteloos kunt en wat echt bij je past. Op basis van deze inzichten kun je aan de slag om te laten zien wie je bent en wat je wilt. Dan word je beter gezien, gehoord en gewaardeerd. Trek je de klanten aan die het beste bij jou passen en kun je met impact meer bereiken en betekenen.

Wat is het resultaat van dit Groeigesprek?

Je vergroot je zelfinzicht, zelfwaardering en zelfvertrouwen

Je hebt inzicht in jouw ondernemers- en communicatiestijl

Je bent je bewust op welk vlak je kunt ontwikkelen en groeien

Je hebt richting voor belangrijke keuzes in je werk en privé

Je ervaart meer positiviteit, energie, rust en duidelijkheid

Praktische info:

Het Groeigesprek gaat in 2 stappen.
Je vult eerst online de vragen van de Persoonlijke Krachttest in, deze duurt ongeveer een half uur.

Een paar dagen later plannen we jouw Groeigesprek. Deze sessie duurt ongeveer een half uur en wordt online via beeldbellen uitgevoerd.

De investering voor dit gesprek is normaal € 147,- maar voor de eerste 50 personen bied ik het Groeigesprek aan voor het speciale tarief van € 97,- exclusief btw.

Na betaling ontvang je per mail jouw persoonlijke code voor de online Persoonlijke Krachtanalyse. Wanneer je de analyse hebt ingevuld plannen we een afspraak in voor de online sessie. Na afloop van het groeigesprek ontvang je een 20 pagina’s tellend digitaal rapport in je mailbox.