bij pluche groeireis

Ben jij die ambitieuze ondernemende vrouw die regelmatig het gevoel heeft dat er meer in je zit, dan je nu laat zien? Je bent al een poosje aan het ondernemen en je merkt dat je toe bent aan de volgende, of een andere stap in het ondernemerschap. Of je start net met ondernemen en je ziet door de bomen het bos niet meer. En dit weerhoudt je om in actie te komen.

Herken je dit?

Je weet niet zo goed wat jou uniek maakt en hoe je je daarmee kunt onderscheiden in de overvolle markt

Je piekert er al een poosje over of dat, wat je doet of wilt gaan doen wel écht bij je past. Of je op het juiste pad zit

Misschien ben je bang dat je niet goed genoeg bent.

Dat je het niet waar kunt maken omdat er anderen zijn die het veel beter kunnen

Je lacht je eigen capaciteiten weg met een: 'Dat kan toch iedereen!'

Hoe zou het voor jou zijn als je duidelijkheid en focus hebt? Dat je weet wie je bent en wat je wilt. En dat je makkelijker keuzes maakt die aansluiten bij jouw kernwaarden?

Mijn grootste eyeopener was, dat je grootste kracht ligt in de dingen die jij heel normaal vindt. Je denkt zelf: ‘Dat kan toch iedereen!’ Maar het is je eigen grootste kwaliteit. Dit geeft inzicht in jezelf én ook in de ander.

Sonja Termijn

Weten wie je bent én wat je wilt, maakt kiezen makkelijker!

Tijdens het Groeireis ga je ontdekken wat jouw aller grootste kracht is en wat jou zo bijzonder maakt. Wat jij moeiteloos en zo vanzelfsprekend doet, dat je er niet eens bij nadenkt. 

Je leert welke manier van ondernemen en communiceren past bij jou. Hoe je jouw maximale potentieel kunt benutten om jouw pad te volgen. Welke talenten sterk aanwezig zijn en de aandacht verdienen om verder te groeien. En hoe je dit kleurrijk zichtbaar maakt in je Personal Branding, zodat je vol zelfvertrouwen succesvol bent in wat jij het liefst doet.

Inzicht in en waardering voor jouw aller grootste kracht, jouw kwaliteiten en diepste drijfveer helpt jou om de beste versie van jezelf te worden. Daarmee weet je wat jij moeiteloos kunt en wat echt bij je past. Op basis van deze inzichten kun je aan de slag om te laten zien wie je bent en wat je wilt. Dan word je beter gezien, gehoord en gewaardeerd. Trek je de klanten aan die het beste bij jou passen en kun je met impact meer bereiken en betekenen.

Door de groeireis ben ik tot actie aangezet. Ik ben vol vuur aan iets nieuws begonnen. En heb dingen gedaan die ik normaal nooit zou doen. Naast mijn powerkleuren hangen er nu ook ‘gewaagdere’ kleuren in mijn kast. Heel verrassend; ik draag ze met plezier!

Eugenie van Schaik

Eu4events

Mijn voornaamste inzicht is, dat diversiteit zo mooi aanvullend kan zijn. Samen komen we heel ver! Wat een boeiende materie. Het geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Een echte aanrader.

Dory Essers

Wil je liever niet mee doen in een groep, of wil je meer flexibel zijn? Klik dan hier voor 1-op-1 begeleiding.

bij pluche groeireis platina

GroepsGroeireis Platina

Je start de reis met helder maken wat jij het allerliefst wilt bereiken of betekenen. Zonder duidelijke stip op de horizon ben je doelloos aan het reizen. Vanaf hier bepalen we jouw koers en stellen we de navigatie in. Onderwerg ontmoet je jouw Powertype, zij laat zien wat jouw grootste kracht is. Achter elk Powertype zit nog een kracht, jouw sleutel tot succes, dit is je Balanstype. Haar hebben we nodig om de reis te vervolgen. Op jouw route vind je veel praktische tips om letterlijk in je kracht te stappen en te laten zien wat jou bijzonder maakt.

Vervolgens ontdek je jouw Blauwdruk voor succes en geluk. Dit bestaat uit je 4 hoogst scorende Powertypes en je Balans. Hiermee krijg je een verfijnd inzicht in hoe jij de dingen het allerliefst doet. Op deze route heb je een helder beeld van wat jouw diepste waarden en drijfveren zijn én wat jij nodig hebt om richting te geven aan je leven en te laten zien wie je bent.

We zetten de reis voort om de puntjes op de ‘i’ van je presentatie te zetten. Je leert hoe je jouw impact kunt versterken met een uitgebreid en praktisch Personal -Branding advies, zodat je meer impact hebt met je non-verbale communicatie. Op jouw route vind je ook tips voor jouw communicatiestijl en hoe je effectief met anderen communiceert. Handvatten om jouw persoonlijk leiderschap te bekrachtigen. En jouw impact te versterken in de praktijk, zodat je groots jezelf kunt zijn.

Wil je liever niet mee doen in een groep, of wil je meer flexibel zijn? Klik dan hier voor 1-op-1 begeleiding.

Alles wat ik geleerd heb tijdens mijn persoonlijke coaching en opleidingen deel ik graag met jou. Vanuit mijn opleiding tot Persoonlijke Kracht Coach. Mijn eigen ervaring uit de opleiding/coaching in de Mastermind Academy van Michael Pilarczyk. En de skills die ik leer bij WARM!, diverse technieken om overtuigingen te veranderen. Daarnaast heb ik flink geïnvesteerd in marketing- en social media trainingen en een opleiding tot stylist/ personal shopper. Ook deze kennis geef ik graag aan jou door.

Gecertificeerd persoonlijke kracht coach