bij pluche groeireis

Ben jij die ambitieuze onderneemster die regelmatig het gevoel heeft dat er meer in je zit, dan je nu laat zien? Je bent al een poosje aan het ondernemen en je merkt dat je toe bent aan de volgende, of een andere stap in het ondernemerschap. Of je start net met ondernemen en je ziet door de bomen het bos niet meer. En dit weerhoudt je om in actie te komen. 

Herken je dit?

Je weet niet zo goed wat jou uniek maakt en hoe je je daarmee kunt onderscheiden in de overvolle markt

Je piekert er al een poosje over of dat, wat je doet of wilt gaan doen wel écht bij je past. Of je op het juiste pad zit

Misschien ben je bang dat je niet goed genoeg bent.

Dat je het niet waar kunt maken omdat er anderen zijn die het veel beter kunnen

Of nog erger, je lacht je eigen capaciteiten weg met een: 'Dat kan toch iedereen!'

Hoe zou het voor jou zijn als je duidelijkheid en focus hebt? Dat je weet wie je bent en wat je wilt. En dat je makkelijker keuzes maakt die aansluiten bij jouw kernwaarden?

Mijn grootste eyeopener was, dat je grootste kracht ligt in de dingen die jij heel normaal vindt. Je denkt zelf: ‘Dat kan toch iedereen!’ Maar het is je eigen grootste kwaliteit. Dit geeft inzicht in jezelf én ook in de ander.

Sonja Termijn

Weten wie je bent én wat je wilt, maakt kiezen makkelijker!

Tijdens het Groeireis ga je ontdekken wat jouw aller grootste kracht is en wat jou zo bijzonder maakt. Wat jij moeiteloos en zo vanzelfsprekend doet, dat je er niet eens bij nadenkt. 

Je leert welke manier van ondernemen en communiceren past bij jou. Hoe je jouw maximale potentieel kunt benutten om jouw pad te volgen. Welke talenten sterk aanwezig zijn en de aandacht verdienen om verder te groeien. En hoe je dit kleurrijk zichtbaar maakt in je Personal Branding, zodat je vol zelfvertrouwen succesvol bent in wat jij het liefst doet.

Inzicht in en waardering voor jouw aller grootste kracht, jouw kwaliteiten en diepste drijfveer helpt jou om de beste versie van jezelf te worden. Daarmee weet je wat jij moeiteloos kunt en wat echt bij je past. Op basis van deze inzichten kun je aan de slag om te laten zien wie je bent en wat je wilt. Dan word je beter gezien, gehoord en gewaardeerd. Trek je de klanten aan die het beste bij jou passen en kun je met impact meer bereiken en betekenen.

Door de groeireis ben ik tot actie aangezet. Ik ben vol vuur aan iets nieuws begonnen. En heb dingen gedaan die ik normaal nooit zou doen. Naast mijn powerkleuren hangen er nu ook ‘gewaagdere’ kleuren in mijn kast. Heel verrassend; ik draag ze met plezier!

Eugenie van Schaik

Eu4events

Mijn voornaamste inzicht is, dat diversiteit zo mooi aanvullend kan zijn. Samen komen we heel ver! Wat een boeiende materie. Het geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Een echte aanrader.

Dory Essers

bij pluche groeireis zilver

Groeireis Zilver

Deze korte trip is voor jou als jij jezelf en je bedrijf wilt presenteren op een manier die past bij jouw kwaliteiten, drijfveren en de kernwaarden van je bedrijf.

bij pluche groeireis goud

Groeireis Goud

Deze reis is voor jou als je in korte tijd met jezelf aan de slag wilt, zodat je precies weet én waardeert waar jij goed in bent. En met focus jezelf daar verder in ontwikkelt. Deze reis sluit perfect aan als verdieping na een groeigesprek.

bij pluche groeireis platina

Groeireis Platina

Deze reis is voor jou als je in een langere periode de diepte in wilt om je volledige potentieel te leven, zodat je jouw ideale klant naar je toe trekt omdat jouw passie en authenticiteit zo aanstekelijk werkt.

Wil je liever meedoen in een groep in plaats van 1-op-1? Dat kan ook! Aanmelden kan hier.

Wil je liever meedoen in een groep in plaats van 1-op-1? Dat kan ook! Aanmelden kan hier.

Alles wat ik geleerd heb tijdens mijn persoonlijke coaching en opleidingen deel ik graag met jou. Vanuit mijn opleiding tot Persoonlijke Kracht Coach. Mijn eigen ervaring uit de opleiding/coaching in de Mastermind Academy van Michael Pilarczyk. En de skills die ik leer bij WARM!, diverse technieken om overtuigingen te veranderen. Daarnaast heb ik flink geïnvesteerd in marketing- en social media trainingen en een opleiding tot stylist/ personal shopper. Ook deze kennis geef ik graag aan jou door.

persoonlijke kracht coach

Gratis e-book: Laat zien wie je bent met de kracht van kleur.

Ben jij je bewust van je talenten, je drijfveren en jouw grootste kracht? Weet jij hoe je dat kleurrijk laat zien? In dit E-book neem ik je mee in de kracht van kleur en leer je de belangrijkste weetjes over de basiskleuren. Lees hier wat kleur over jou vertelt, wat je ermee communiceert en wanneer je deze kleur het beste wel of beter niet draagt.

Gebruik dit e-book als praktisch naslagwerk zodat je elke dag kunt kiezen om de kracht van kleur te laten werken voor jouw succes en jouw geluk.

Dank je wel. Het e-book zit in je mailbox. (Check je spambox als je 'm niet direct ziet)