bij pluche leef je droom

Tijdens de groeireis deel ik graag alles wat ik geleerd heb tijdens mijn persoonlijke coaching en opleidingen. Vanuit mijn opleiding tot Persoonlijke Kracht coach. Mijn eigen ervaring uit de opleiding/coaching in de Mastermind Academy van Michael Pilarczyk. En de skills die ik leer bij WARM!, diverse technieken om overtuigingen te veranderen. Daarnaast heb ik flink geïnvesteerd in marketing- en social media trainingen en een opleiding tot stylist/ personal shopper. Ook deze kennis geef ik graag aan jou door.

Gecertificeerd persoonlijke kracht coach

Laat jij kansen liggen om te groeien?

Uit een enquete, gehouden onder de leden van mijn community, blijkt dat een kleine 30% van de deelnemers er geen moeite mee heeft om de beste versie van zichzelf te laten zien. Dit betekent dat ruim 70% dit dus wel een uitdaging vindt! En zij laten hierdoor kansen liggen.

Al een paar jaar help ik ondernemende vrouwen in de zakelijke dienstverlening om de beste versie van zichzelf te laten zien. Veel van hen denkt dat een nieuwe garderobe of een professionele fotoshoot hét middel is voor zakelijke groei.

Niets is minder waar. Natuurlijk zijn mooie foto’s op je website en social media fijn om naar te kijken. Net als kleding in kleuren die passen bij jouw uiterlijke kenmerken. Maar je kunt jezelf pas écht laten zien als je weet wie jij bent, wat je talenten en kwaliteiten zijn. En als je weet wat je wilt.

Ik ben erin gespecialiseerd om jou op een praktische en gestructureerde manier te helpen om inzicht te krijgen in jouw passie, drijfveren en ambitie. En juist dat zelfinzicht brengt groei met zich mee.
Welkom bij de Groeireis

Janet Weijman bij Pluche groeicoach

Door mijn drive tot zelfontplooiing en de nieuwsgierigheid om te ontdekken kreeg ik een inkijkje in mijn persoonlijke kracht. Het maakte voor mij helder wat mijn belangrijkste drijfveren in het leven zijn en gaf me inzicht in wat ik nodig heb om mijn passie en ambities te leven in het leven dat ik leid. Maar ook in mijn valkuilen. En de valkuil waar ik het meest instap is die van een goede balans tussen werk en privé. Omdat ik zo graag met mijn passie, mijn bedrijf, bezig ben, betrap ik mij er nog weleens op dat ik nog snel even iets af wil maken. Terwijl het tijd is om aandacht te geven aan het gezin. En kleur helpt mij daarbij!

Door de groeireis ben ik tot actie aangezet. Ik ben vol vuur aan iets nieuws begonnen. En heb dingen gedaan die ik normaal nooit zou doen. Naast mijn powerkleuren hangen er nu ook ‘gewaagdere’ kleuren in mijn kast. Heel verrassend; ik draag ze met plezier!

Eugenie van Schaik

Eu4events

Mijn grootste eyeopener tijdens de Groeireis was, dat je grootste kracht ligt in de dingen die jij heel normaal vindt. Je denkt zelf: ‘Dat kan toch iedereen!’ Maar het is je eigen grootste kwaliteit. Dit geeft inzicht in jezelf én ook in de ander.

Sonja Termijn

Hèt geheime wapen voor jouw persoonlijke groei!

bij Pluche groeireis identiteit

IDENTITEIT

Weten wie je bent en wat je kan. Bewustwording van je competenties en drijfveren.

bij Pluche groeireis balans

BALANS

Weten in welke kwaliteiten jouw uitdaging ligt én hoe je dit verder kunt ontwikkelen.

bij Pluche groeireis zelfbewustzijn

ZELFBEWUSTZIJN

Evenwichtige persoonlijkheid en innerlijke rust door zelfwaardering en zelfvertrouwen.

Jouw groeireis start met het helder maken wat jij het allerliefst wilt bereiken of betekenen. Zonder duidelijke stip op de horizon ben je doelloos aan het reizen. Vanaf hier bepalen we jouw koers en stellen we de navigatie in. Onderweg ontmoet je jouw Powertype, zij laat zien wat jouw grootste kracht is. Achter elk Powertype zit nog een kracht, jouw sleutel tot succes, dit is je Balanstype. Haar hebben we nodig om de reis te vervolgen. Op jouw route vind je veel praktische tips om letterlijk in je kracht te stappen en te laten zien wat jou bijzonder maakt.

Vervolgens ontdek je jouw Blauwdruk voor succes en geluk. Dit bestaat uit je 4 hoogst scorende Powertypes en je Balans. Hiermee krijg je een verfijnd inzicht in hoe jij de dingen het allerliefst doet. Op deze route heb je een helder beeld van wat jouw diepste waarden en drijfveren zijn én wat jij nodig hebt om richting te geven aan je leven en te laten zien wie je bent.

We zetten de reis voort om de puntjes op de ‘i’ van je presentatie te zetten. Je leert hoe je jouw impact kunt versterken met een uitgebreid en praktisch Personal -Branding advies, zodat je meer impact hebt met je non-verbale communicatie. Op jouw route vind je ook tips voor jouw communicatiestijl en hoe je effectief met anderen communiceert. Handvatten om jouw persoonlijk leiderschap te bekrachtigen. En jouw impact te versterken in de praktijk, zodat je groots jezelf kunt zijn.

Wat is het resultaat van jouw individuele Groeireis?

Je vergroot je zelfinzicht, zichtbaarheid en zelfvertrouwen

Je hebt inzicht in wat jou bijzonder maakt

Je hebt een aansprekend doel wat de kracht geeft om te ontwikkelen

Je hebt richting voor belangrijke keuzes in je werk en privé

Je ervaart meer positiviteit, energie, rust en duidelijkheid

Mijn voornaamste inzicht is, dat diversiteit zo mooi aanvullend kan zijn. Samen komen we heel ver! Wat een boeiende materie. Het geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Een echte aanrader deze Groeireis

Dory Essers

Liever meedoen in een groep in plaats van 1-op-1? Kijk bij Groeireis Groep voor de mogelijkheden.

Gaat je voorkeur uit naar een op maat gemaakt programma? Neem dan contact met mij op.