06- 11 58 13 43 info@bijpluche.nl

POWER KLEURANALYSE EN STIJLADVIES

 

Sta jij elke ochtend twijfelend voor je overvolle kledingkast?

Blijf je onzeker over je uiterlijke presentatie en gun jij jezelf een zakelijke garderobe die past bij jouw uitstraling als expert?

Zijn er duidelijke veranderingen geweest in je leven, omstandigheden of mindset?

Heb je veel kledingstukken in je kast die je nog nooit hebt gedragen?

Sta jij op een kruispunt in je ondernemerschap of carrière en ben je toe aan de volgende stap?

Verlies je veel kostbare tijd en geld in je eindeloze zoektocht naar een mix in jouw persoonlijke- en zakelijke kledingstijl?

Wat zegt kleur en kledingstijl over jouw persoonlijkheid? En wat communiceer je daar non-verbaal mee? Door de juiste kleuren te dragen die het beste passen bij je huidtint, haren en ogen versterkt in positieve zin je uitstraling. Kleuren die matchen laten je ogen stralen, je haar glanzen, je huid egaal worden en je lippen een prachtige kleur krijgen.

Als iemand stijl heeft, wil dat ook zeggen dat het totaalplaatje harmonieus is en een kloppend geheel vormt. Moet je geboren zijn met stijlgevoel? Of slank zijn om stijl te hebben? Gelukkig niet!  Een eigen unieke kledingstijl die zowel zakelijk als privé draagbaar is, ligt binnen handbereik voor iedereen die zich ervoor inzet om er eentje te ontwikkelen.

Ik vind het belangrijk om er netjes en verzorgd uit te zien, zowel privé als zakelijk. Niet alleen mijn kapsel en make-up maar zeker ook aan mijn kleding besteed ik daarom veel aandacht. Soms droeg ik een jurkje, blouse of jasje, waar ik blij mee was, maar die me op de één of andere manier niet liet stralen. En ik kon nou ook niet echt benoemen waar dat aan lag. Na een kleuradvies van Janet, werd het me allemaal duidelijk en vielen de puzzelstukjes in elkaar! Hoe bijv. een bepaalde tint blauw niks voor me deed, maar een andere tint me liet stralen! Janet legde alles perfect en duidelijk uit. En ze nam de tijd voor me.

Claudia ten Kleij

Eigenaar, Virtual Assistent Claudia ten Kleij

Hoe werkt het?

Na een korte intake waarin ik een beeld krijg van wie jij bent, bekijken we de ‘twijfelkleding’ die je hebt meegebracht en bespreken we al je vragen. Daarna gaan we aan de slag met de Power Kleuranalyse. Een kleuranalyse gebaseerd op kleuren die passen bij je uiterlijke kenmerken ÉN je innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid. Tijdens deze bijzondere analyse kijken we niet alleen welke kleuren passen bij jou haar, huid, ogen en lippen, maar ook welke kleuren jouw unieke persoonlijkheid laten zien: 
  • Welke van de 40 Powertypes ben jij?
  • Wat is jouw grootste Kracht, wat doe jij moeiteloos?
  • Welke 4 kleuren zijn jouw Blauwdruk voor Succes en een Waardevol leven?
  • Uit welke Top 10 kleuren kun jij kiezen om er elke dag stralend uit te zien en vol zelfvertrouwen over te komen op anderen?

Indien van toepassing gaan we daarna over op het stijladvies om jouw bodybalanspunten te bepalen. Ik leer je waar je de nadruk op kunt leggen en wat je kunt camoufleren. Als laatste bekijken we de 6 kledingstijlen, bepalen we welke het beste bij jou past. En leg ik uit hoe je deze stijl meer kunt uitbouwen.

Wat is het resultaat?

Na afloop van dit advies:

  • kom je representatief en vol zelfvertrouwen over op anderen
  • weet je hoe je bewust kleding en kleuren inzet voor jouw verlangen
  • zie je er geweldig uit én blijf je dicht bij jezelf
  • heb je een unieke persoonlijke stijl die laat zien wie je bent en wat je wilt
  • bespaar je tijd en geld omdat je meer combinaties kunt maken met minder kleding
  • heb je een garderobe met succesaankopen, waar je jaren plezier van hebt
 

Ja, ik reserveer een Power kleuranalyse

Mijn voorkeur gaat uit naar deze optie:

2 + 3 =

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacy verklaring).

Praktische info:

Een Power Kleuranalyse
– is geschikt voor 1 of 2 personen
– duurt 1 ½ – 2 uur per persoon
– is inclusief een set met persoonlijke kleurhartjes in een blikje EN een persoonlijke Top 40 kleurenkaart voor in je portemonnee en een persoonlijk rapport van 20 pagina’s over jouw Powertype. Jouw kleurpersoonlijkheid met je unieke kracht en kwaliteit. 

Power Kleuranalyse met stijladvies
– is geschikt voor 1 of 2 personen
– duurt 2 –  2 ½ uur per persoon
– is inclusief een set met persoonlijke kleurhartjes in een blikje EN een persoonlijke Top 40 kleurenkaart voor in je portemonnee en een persoonlijk rapport van 20 pagina’s over jouw Powertype. Jouw kleurpersoonlijkheid met je unieke kracht en kwaliteit. 

Prijzen zijn op aanvraag en excl. btw.
Tot 50 km geen reiskosten. Vanaf 50 km bedragen de reiskosten € 0,35 per km.