06- 11 58 13 43 info@bijpluche.nl

MAAK JEZELF KRACHTIG & PRACHTIG ZICHTBAAR

Inzicht in jouw passie, ambitie en jouw grootste talent

Voor (startende) onderneemsters die er klaar voor zijn zichzelf authentiek zichtbaar te maken als Stijlvolle Passievolle Ambitieuze Raadgever (S.P.A.R.) met een representatieve kledingstijl. Want hoe meer jij jezelf laat zien, des te aantrekkelijker, boeiender en zelfverzekerder je wordt gevonden. Én je komt nog overtuigender over wanneer jij jouw passie & ambitie laat zien.

Dus mooie vrouw, ben jij een doener, ambitieus ingesteld, bereid om in zichzelf en persoonlijke ontwikkeling te investeren (in GELD, TIJD en ENERGIE), eerlijk, recht-door-zee, bewust, loyaal, Fun to be with? Wil jij bovenal met drive en passie aan de slag met jouw bedrijf en imago zonder de balans tussen werk en privé uit het oog te verliezen? Dan is het programma ‘Maak jezelf Krachtig en Prachtig zichtbaar’ voor jou!

⇒Twijfel je of jouw garderobe nog wel past bij wie je bent of wilt zijn?
⇒Sta jij op een kruispunt in je bedrijf of carrière en ben je toe aan de volgende stap? 
⇒Wil jij de leukste klanten naar je toe trekken, maar merk je klanten niet echt zien wie jij bent?
⇒Blijf je onzeker over je uiterlijke presentatie en gun jij jezelf een zakelijke garderobe die past bij jouw uitstraling als expert?
⇒Wil jij jouw maximale potentieel benutten en zichtbaar maken in plaats van verstoppen?
⇒Kost het werk je te veel energie en wil je meer balans tussen werk en privé?
⇒Wil jij je onderscheiden met een zakelijke kledingstijl die 100% bij jou past?

Hoe werkt het?

In dit 5 modules tellende programma, krijg je aan de hand van een online Powertest, diepgaand inzicht in je mooiste kleuren, je drijfveren je communicatiestijlen en hoe je dit inzet in je bedrijf. Je krijgt inzicht hoe je situaties anders aan kunt pakken om ze vervolgens met succes voor elkaar te krijgen. Je krijgt praktische tools voor je mooiste kleuren, persoonlijke stijl en je garderobeopbouw. Ook wordt jouw unieke innerlijke kracht zichtbaar. In 1-op-1 coaching nemen we stap voor stap alle modules door in 9 sessies. Na minimaal 4 weken kun je door naar de volgende module, wanneer alle opdrachten zijn afgerond. Gun jezelf hiervoor de tijd.

Het programma ‘Maak jezelf Krachtig en Prachtig zichtbaar’ is een praktisch en gedetailleerd imago-advies hoe je jouw beste versie van jezelf krachtig zichtbaar kunt maken. En werkt met het Personal Power Plus systeem, de eerste keuze wijzer die persoonlijkheid met imago verbindt, belangrijke keuzes makkelijk maakt en laat zien wie je bent en wat je wilt.

Wat is het resultaat?

Na afloop van dit programma weet je hoe:

  • jij jezelf en je bedrijf laat zien met jouw authentieke uitstraling
  • je jouw talenten en drijfveren in zet om succes aan te trekken
  • jij jouw kracht waardeert, leeft en inzet omdat er nog zoveel meer mogelijk is
  • je de inhoud van jouw kledingkast aan laat sluiten bij wie jij écht bent
  • jij de inzichten inzet voor meer waardering, rust, duidelijkheid, zelfvertrouwen
  • je de juiste mix vindt in jouw persoonlijke- en zakelijke kledingstijl.
 

S.P.A.R. Module 1

Deze module bestaat uit 2 sessies en start met de Personal Power Plustest en is inclusief een 20 pagina’s tellend Powertyperapport. Met een set persoonlijke kleurhartjes in een bewaarblikje. 
Wil je deze module samen of met een groepje doen? Dan is de investering 247,- p.p. Liever alle aandacht voor jou alleen? Dat kan ook, je investeert dan 397,- in jezelf.

Data en locatie in overleg, tarieven zijn excl. btw.

S.P.A.R. Module 2

Module 2 is alleen te boeken als een vervolg op module 1. In 2 skype-sessies ontdek jij jouw vier grootste kwaliteiten en leer je, hoe je deze krachtig zichtbaar maakt. Deze module is inclusief een 30 pagina’s tellend Powertyperapport. Met een aanvulling op jouw persoonlijke kleurhartjes.
Net als module 1, kun je aan deze module zowel individueel als in groepsverband deelnemen. 

Data en locatie in overleg, prijs op aanvraag

S.P.A.R. vervolg modules

Deze modules kunnen alleen gevolgd worden als module 1 en 2 succesvol zijn afgerond. Alles wat je in de voorgaande sessies hebt geleerd, ga je leren toepassen in de praktijk.  Deze vervolg modules bestaan uit 5 sessies met o.a. een uitgebreid kledingadvies en garderobe opbouw.  Dit is inclusief een 40 pagina’s tellend Powertyperapport. Met een aanvulling op jouw persoonlijke kleurhartjes. Deze modules zijn uitsluitend individueel te volgen.

Data en locatie in overleg, prijs op aanvraag

Wil je meer weten over het ‘Maak jezelf Krachtig en Prachtig zichtbaar’ programma om te kijken of het bij jou past? Meld je dan NU kosteloos aan voor mijn online training en boek na afloop een GRATIS persoonlijk inspiratiegesprek.