06- 11 58 13 43 info@bijpluche.nl

MAAK JEZELF KRACHTIG & PRACHTIG ZICHTBAAR

Met een kast die past!

Voor vrouwelijke (zelfstandig) professionals die er klaar voor zijn zichzelf authentiek zichtbaar te maken als Stijlvolle Passievolle Ambitieuze Raadgever (S.P.A.R.) met een representatieve kledingstijl zonder overdressed of ontoegankelijk te zijn. Want hoe meer jij jezelf laat zien, des te aantrekkelijker, boeiender en zelfverzekerder je wordt gevonden. Én je komt nog overtuigender over wanneer jij jouw passie & ambitie laat zien.

Dus mooie vrouw, ben jij een doener, ambitieus ingesteld, bereid om in jezelf en een goed combineerbare garderobe te investeren (in GELD, TIJD en ENERGIE), eerlijk, recht-door-zee, bewust, loyaal, Fun to be with? Wil jij bovenal met drive en passie aan de slag met jouw bedrijf en imago zonder de balans tussen werk en privé uit het oog te verliezen? Dan is het programma ‘Maak jezelf Krachtig en Prachtig zichtbaar’ voor jou!

⇒Wil jij zelfverzekerd overkomen op anderen en toch dicht bij jezelf blijven met een authentieke kledingstijl?
⇒Twijfel je of jouw garderobe nog wel past bij wie je bent of wilt zijn?
⇒Sta jij op een kruispunt in je bedrijf of carrière en ben je toe aan de volgende stap? 
⇒Wil jij je onderscheiden met een representatieve kledingstijl die 100% bij jou past?
⇒Ben je het overzicht kwijt in je kast en weet je niet wat je onderling kunt combineren?
⇒Blijf je onzeker over je uiterlijke presentatie en gun jij jezelf een kast die past?
⇒Wil jij jouw maximale potentieel benutten en zichtbaar maken in plaats van verstoppen?

 

Hoe werkt het?

In dit 5 modules tellende programma, krijg je aan de hand van een persoonlijk rapport diepgaand inzicht en praktische tools voor je mooiste kleuren, persoonlijke stijl en je garderobe-opbouw. In 1-op-1 coaching nemen we stap voor stap alle modules door in 9 sessies. Na ongeveer 4 weken kun je door naar de volgende module, wanneer alle opdrachten zijn afgerond. Gun jezelf hiervoor de tijd.

Het programma ‘Maak jezelf Krachtig en Prachtig zichtbaar’ is een praktisch en gedetailleerd imago-advies hoe je jouw beste versie van jezelf krachtig zichtbaar kunt maken. En werkt met het Personal Power Plus systeem, de eerste keuze wijzer die persoonlijkheid met imago verbindt, belangrijke keuzes makkelijk maakt en laat zien wie je bent en wat je wilt.

Wat is het resultaat?

Na afloop van dit programma weet je hoe:

  • je de inhoud van jouw kledingkast aan laat sluiten bij wie jij écht bent
  • jij jezelf laat zien met jouw authentieke uitstraling
  • je de inzichten inzet om met meer zelfvertrouwen over te komen
  • jij ‘spannende’ combinaties maakt van je bestaande kleding
  • je de juiste mix vindt in jouw representatieve kledingstijl en toegankelijk overkomt
 

S.P.A.R. Module 1

Deze module bestaat uit 2 sessies en start met de Personal Power Plustest en is inclusief een 20 pagina’s tellend Powertyperapport. Met een set persoonlijke kleurhartjes in een bewaarblikje. 
Wil je deze module samen of met een groepje doen? Dan is de investering 247,- p.p. Liever alle aandacht voor jou alleen? Dat kan ook, je investeert dan 397,- in jezelf.

Data en locatie in overleg, tarieven zijn excl. btw.

S.P.A.R. Module 2

Module 2 is alleen te boeken als een vervolg op module 1. In 2 skype-sessies ontdek jij jouw vier grootste kwaliteiten en leer je, hoe je deze krachtig zichtbaar maakt. Deze module is inclusief een 30 pagina’s tellend Powertyperapport. Met een aanvulling op jouw persoonlijke kleurhartjes.
Net als module 1, kun je aan deze module zowel individueel als in groepsverband deelnemen. 

Data en locatie in overleg, prijs op aanvraag

S.P.A.R. vervolg modules

Deze modules kunnen alleen gevolgd worden als module 1 en 2 succesvol zijn afgerond. Alles wat je in de voorgaande sessies hebt geleerd, ga je leren toepassen in de praktijk.  Deze vervolg modules bestaan uit 5 sessies met o.a. een uitgebreid kledingadvies en garderobe opbouw.  Dit is inclusief een 40 pagina’s tellend Powertyperapport. Met een aanvulling op jouw persoonlijke kleurhartjes. Deze modules zijn uitsluitend individueel te volgen.

Data en locatie in overleg, prijs op aanvraag

Wil je meer weten over het ‘Maak jezelf Krachtig en Prachtig zichtbaar’ programma om te kijken of het bij jou past? Meld je dan NU kosteloos aan voor mijn online training en boek na afloop een GRATIS persoonlijk inspiratiegesprek.