GRATIS ONLINE TRAINING

 

Sta jij elke ochtend twijfelend voor je overvolle kledingkast?

Verlies je veel kostbare tijd en geld in je eindeloze zoektocht naar een mix in jouw persoonlijke- en zakelijke kledingstijl?

Blijf je onzeker over je uiterlijke presentatie en gun jij jezelf een zakelijke garderobe die past bij jouw uitstraling als expert?

Zijn er duidelijke veranderingen geweest in je leven, omstandigheden of mindset?

Sta jij op een kruispunt in je bedrijf of carrière en ben je toe aan de volgende stap?

Wil jij je onderscheiden met een zakelijke kledingstijl die 100% bij jou past?

Het liefst inspireer ik ondernemende vrouwen (Directrice, Eigenares, ZZP) voor wie uiterlijke presentatie belangrijk is in hun functie. Bijvoorbeeld coaches, trainers, sprekers, dagvoorzitters, managers, management ondersteuners, etc.

Wat heb ik gehad aan het advies van Janet?
Buiten dat we een hele gezellige dag hebben gehad, waarin we hard hebben gewerkt, bleef ik achter met een opgeruimde kledingkast. Ook met een stapel weg te gooien kleding. Waar ik in de praktijk niets van merk want die kledingstukken droeg ik toch niet. Het fijne is nu wel dat ik weet waarom het miskopen waren, zodat ik dat soort miskopen in de toekomst kan vermijden. Ik weet nu precies welke kleuren en welke modellen mij goed staan, dat maakt kleding aanschaffen een stuk makkelijker. We hebben ook combinaties samengesteld, waar ik nog niet eerder op was gekomen. Nu draag ik alles uit mijn kledingkast, niet meer een klein stukje, maar ik draag ook iedere dag echt wat anders. Van de kledingsetjes hebben we ook foto’s gemaakt, dus als ik een dag niet zo creatief ben, pak ik die erbij. Kortom een fijne dag, waar ik nog plezier van heb, de investering waard.
Sonja Termijn

Manager Financiën

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij je unieke kwaliteiten uitstraalt. 

Dit kan door jouw (zakelijke)kledingstijl te ontdekken waarin je buitenkant verbonden is met de krachtige en succesvolle vrouw die je van binnen bent.

Neem jij jezelf en je carrière serieus en worstel je met representatief en vol zelfvertrouwen overkomen op anderen? Meld je dan NU kosteloos aan voor mijn online training  ‘Hoe je als ondernemende vrouw vol zelfvertrouwen overkomt op anderen terwijl je dicht bij jezelf blijft.’