bij Pluche online workshop
bij Pluche workshop kleur verlangen

Dinsdag 23 feb. van 13:30 – 15:00 uur NU met EarlyBird actie!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Jouw verlangen in kleur 

Deze workshop gaat over JOU, over jouw dromen en doelen nastreven op een manier die bij jou past. Verhelder jouw verlangen, jouw stip op de horizon en kies de kleur die past bij jouw groei.  Tijdens deze online workshop word je je meer bewust van de kracht en de betekenis van kleur. Op basis van deze kleur raak je geïnspireerd om aan de slag te gaan met een gewenste verandering. Alle deelnemers worden gestimuleerd met prikkelende vragen over innerlijke kracht en zelfsturing en krijgen nieuwe inzichten aangereikt door de andere deelnemers.

Na afloop van de workshop heb je met je werkboek meteen een praktisch naslagwerk.
En weet jij:

  • wat jij het allerliefste wilt bereiken of betekenen;
  • welke kleur jij in kunt zetten voor jouw ontwikkeling en groei;
  • wat je nodig hebt om je zelfverzekerd en energiek te voelen

Heel erg leuk weer de inzichten die je krijgt, alle puzzelstukjes die “toevallig” op de juiste plek vallen. Kleur je verlangen? Wat moet ik daar mee…nou, gewoon dus: niet nadenken maar intuitief aangeven tot welke van de 40 (!!!) kleuren je je in dat opzicht aangetrokken voelt. Steeds verder werken met de krachtkleur, balanskleur, enzovoorts. De enthousiaste en zeer deskundige leiding van Janet maakt altijd weer nieuwsgierig naar meer kleur.. Vooral (weer)inzicht in hoe je met je balanskleur kunt spelen zonder dat deze direct in het zicht is. Dat vergeten we vaak, dankzij Janet weer even een reminder. Leuke workshop, met heel goede begeleiding en ruim de tijd voor vragen vanuit de deelnemers

Anita te Riet

Ik was zeer verrast over wat kleur voor je kan doen. Nu weet ik welke kleuren iets voor me kunnen betekenen en met welke kleuren je wat uitstraalt. In korte tijd erg veel opgestoken. Het was erg interessant en gezellig !

Anita Rossen

bij Pluche workshop kleur communicatie

Jouw communicatie in kleur 

Welke boodschap communiceer jij met je kleding en huisstijl? En is dit ook wat je écht wilt vertellen? Tijdens deze online workshop word je geïnspireerd om kleur in te zetten voor een doel of een gelegenheid. En word je je meer bewust van de kracht en de betekenis van kleur.  Want 1 kleur zegt meer dan 1000 woorden.  De deelnemers geven elkaar positieve feedback aan de hand van prikkelende vragen en samen gaan we  aan de slag met de opdrachten uit het werkboek. Na afloop van de workshop heb je met je werkboek meteen een praktisch naslagwerk.
En weet jij:

  • wat je communiceert met de kleur van je kleding, of je huisstijl;
  • wat kleur doet met jouw emoties en die van een ander;
  • wat anderen in jou waarderen.

Vertrouw op je gevoel en werk met de kleuren van je hart.

bij Pluche, groeien met Persoonlijke Kracht
Mijn naam is Janet Weijman, De Zonnige Adviseur. Positiviteit en dóen zijn woorden die bij mij passen. Met deze workshops inspireer ik je graag om het maximale uit jezelf te halen. En zet ik je aan tot actie om te ontwikkelen en groeien, kleurrijke keuzes te maken en je pad te volgen. Zodat jij energiek en zelfverzekerd zichtbaar bent.
 
Alle online workshops vinden plaats via Zoom, zodat we via beeld de verbinding en de interactie met elkaar aan kunnen gaan.

Bedrijven, instellingen en (netwerk)organisaties

Voor werkgevers is het belangrijk om talentvolle medewerkers te behouden. Zij zijn zich er van bewust dat investeren in medewerkers zorgt voor meer of beter werkplezier. Voor werknemers is het kunnen volgen van trainingen en workshops van belang om zichzelf te blijven ontwikkelen.  Een belangrijke factor die hierbij meespeelt is, om voor een werkgever te (blijven) kiezen als deze kans ook geboden wordt. Met als resultaat een win-win situatie:  Je bent trots op je organisatie en je (personeel) straalt dat uit!

Wil je één van bovenstaande workshops boeken of een maatwerk (offline) workshop voor teambuilding, of netwerkbijeenkomst?  Neem dan contact met mij op.