Over Janet

Hi, leuk dat je nieuwsgierig bent en meer over mij wilt weten. Mijn naam is Janet, en de titel die hoort bij de grootste kracht van mijn Eigenheid is: De Zonnige Adviseur. Ik woon in een knus dorpje in de Betuwe, samen met mijn partner Lex.
Ons leven wordt verrijkt door een samengesteld gezin van vijf kinderen, waarvan er één nog thuis woont.

Als kleurentolk en energetisch coach is mijn passie om nieuwsgierige teams, groepen en individuen te begeleiden op hun reis naar persoonlijke en teamgroei, op basis van ieders Persoonlijke Kracht.

 

Kleur, Energie en Persoonlijke Groei

Mijn fascinatie voor kleur gaat verder dan alleen het visuele. Ik geloof dat kleuren een diepgaande betekenis hebben en veel kunnen onthullen over wie we werkelijk zijn. Het is mijn missie om te helpen ontdekken waar eventuele blokkades en belemmeringen zich verbergen, zelfs als ze op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn. Kleur, Reiki, geur, lichaamsgerichte oefeningen en nog veel meer, zet ik in om de energie in jezelf te helen en je energiefrequentie naar nieuwe hoogten te tillen.

Passie voor Lezen en Energie

Buiten mijn werk ben ik een fervent lezer, met een voorkeur voor boeken over persoonlijke ontwikkeling en vrouwen thrillers. Ik geloof sterk in blijvend leren, en hoewel ik meestal autodidactisch ben, voeg ik af en toe een workshop of training toe om mijn kennis te vergroten.

Mijn andere passie is teamtrainingen geven binnen bedrijven en organisaties. Hier komt mijn liefde voor kleur weer om de hoek kijken. Het is een fantastische tool om snel inzicht te bieden in de talenten, gedrag, communicatiestijlen en kwaliteiten van teamleden. Het begrijpen van elkaar is de sleutel tot het creëren van een energiek team.

Een Tikkeltje Rebels en Enthousiast

Mijn persoonlijke stijl kan worden omschreven als enthousiast, energiek, speels en een tikkeltje rebels. Meestal ben ik een fontein van positiviteit, al heb ik natuurlijk ook wel eens mijn mindere dagen. Maar hey, dat hoort erbij, toch?

Over Janet Weijman

Levenslessen en Mijlpalen

Mijn levenspad heeft me geleid door uitdagende en transformatieve momenten. Het verlaten van een streng reformatorisch geloof, het doorstaan van een scheiding en daarna het vinden van nieuw geluk en het huwelijk met Lex, waren allemaal belangrijke mijlpalen op mijn reis.

Ook ben ik trots op mijn samenwerking met Sanne in ons gezamenlijke bedrijf, Expeditie Eigenheid, en de samenwerking met Lex in het geven van trainingen over faalkosten en groeikansen.

Samen Energie Creëren voor een Betere Wereld

Mijn missie is duidelijk: ik wil mensen leren hoe ze hun eigen energie (persoonlijke kracht) kunnen ontdekken, behouden en versterken. Als jij in je kracht staat, draag je bij aan een hogere energiefrequentie in je omgeving, met tal van positieve effecten op onze wereld.

Janet in een Notendop

Enkele leuke feiten over mij: Ik ben dol op zon- en zeevakanties, een boek verslind ik in no-time, ik hou van wandelen en stedentrips, sushi is mijn favoriete maaltijd, een glas chardonnay kan mijn dag opfleuren, en ontspannen in de sauna is voor mij pure verwennerij.

Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen en samen te ontdekken hoe kleur en energie jouw wereld kunnen veranderen. Laten we deze kleurrijke reis beginnen!

Over Janet Weijman