Wat leuk is om te weten over mij: wandelen, reizen, lezen, sauna, rood, schoenen, lippenstift, sushi, chardonnay, kleur & kwaliteit 

Wie is Janet?

Moeder van 2 dochters en getrouwd met Lex. Samen wonen wij in Lienden, een dorpje in de Betuwe. Lekker centraal in het midden van het land.
Mijn passie is, onderneemsters en teams in de zakelijke dienstverlening helpen het maximale uit zichzelf te halen en dit kleurrijk zichtbaar te maken in je Personal Branding. Zodat je met passie én vol zelfvertrouwen succesvol bent in wat jij het liefst doet.  
Mijn missie is: Voel je vrij om jezelf te zijn, zowel privé als in je bedrijf/ op je werk. Laat zien wie je bent en wat je wilt. Dan word je gezien, gehoord en gewaardeerd.
Mijn visie is: de wereld een stukje mooier maken door mensen bewust te laten worden van hun persoonlijke kracht en hun maximale potentieel volledig te benutten.

Elke transformatie en elke ontwikkeling begint bij jezelf.

Daar ben ik inmiddels zelf het bewijs van:
Los gemaakt uit een streng reformatorisch geloof
nu is er ruimte om te voelen, zelf te denken en te beslissen
Mijn leven geleefd zoals anderen dat van mij verwachtten
nu voel ik mij vrij om mijn leven te leven zoals ik dit wil
Altijd gehoord dat verder studeren, of cursussen volgen niks voor mij was
nu investeer ik in mijzelf om mij verder te ontwikkelen
Na mijn scheiding voelde ik mij onzeker en niet gewaardeerd
nu ben ik zelfverzekerder dan toen en weer gelukkig getrouwd
Lange zoektocht om te ontdekken wat ik leuk vond
nu heb ik mijn passie gevonden

In de afgelopen jaren heb ik de nodige euro’s geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling door coaching en opleidingen. Alles wat ik daar heb geleerd, geef ik graag door aan jou met mijn begeleiding en coaching. Beken kleur, volg je passie en wees de beste versie van jezelf, zo eenvoudig kan het zijn.

 

Dit is wie ik ben

Voor mij zijn de drijfveren PASSIE & AMBITIE én IDENTITEIT & DUIDELIJKHEID altijd aanwezig. Dit draag ik dan ook op een luchtige en goed doordachte manier uit.

Mijn vuur gaat aan van: onderneemsters en teams inspireren tot versnelling en actie. En raad geven voor prestatieverbetering en succes. Om jou verder te helpen, deel ik graag mijn kennis en ervaring met jou, met een gezonde dosis optimisme en een energieke aanpak.

over janet weijman bij pluche groeicoach