Wie is Janet?

Moeder van 2 dochters en getrouwd met Lex. Samen wonen wij in de prachtige Betuwe. Mijn passie is, ondernemers en teams helpen met hun ontwikkeling en groei. Om je vrij te voelen en te worden wie je wilt zijn. 
Mijn missie is: dat jij je vrij voelt om jezelf te zijn, zowel privé als in je bedrijf/ op je werk. Zodat je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt en daardoor succes en geluk aantrekt. Mijn visie is: de wereld een stukje mooier maken door mensen bewust te laten worden van hun persoonlijke kracht en dit te laten zien in hun uitstraling.

Wat leuk is om te weten over mij: wandelen, reizen, lezen, sauna, rood, schoenen, lippenstift, sushi, chardonnay, stijl & kwaliteit 

Elke transformatie en elke ontwikkeling begint bij jezelf.

Daar ben ik inmiddels zelf het bewijs van:
Los gemaakt uit een streng reformatorisch geloof
nu is er ruimte om te voelen, zelf te denken en te beslissen
Mijn leven geleefd zoals anderen dat van mij verwachtten
nu voel ik mij vrij om mijn leven te leven zoals ik dit wil
Altijd gehoord dat verder studeren, of cursussen volgen niks voor mij was
nu investeer ik in mijzelf om mij verder te ontwikkelen
Na mijn scheiding voelde ik mij onzeker en niet gewaardeerd
nu ben ik zelfverzekerder dan toen en weer gelukkig getrouwd
Lange zoektocht om te ontdekken wat ik leuk vond
nu heb ik mijn passie gevonden

In de afgelopen jaren heb ik de nodige euro’s geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling door coaching en opleidingen. Alles wat ik daar heb geleerd, geef ik graag door aan jou met mijn begeleiding en coaching. Beken kleur en wordt wie je wilt zijn, zo eenvoudig kan het zijn.

 

Dit is wie ik ben

Vriendelijkheid en optimisme zijn eigenschappen die opvallen wanneer je mij ontmoet. Die eigenschappen nodigen uit om samen aan de slag te gaan. Ontwikkelen met kleur als leidraad, is waar ik voor sta. Een verrassende en vooral praktische aanpak met veel diepgang. Vanuit verbinding en met een gezonde drive, creëer ik op een luchtige manier ruimte en vrijheid tot ontplooiing. Ik overdenk en analyseer de informatie die ik krijg en vertaal die in een heldere route naar resultaat.

Gratis e-book Laat zien wie je bent met de kracht van kleur

Gratis e-book: Laat zien wie je bent met de kracht van kleur.

 

Download mijn gratis e-book: Laat zien wie je bent met de kracht van kleur. En voorkom dat jij voor altijd onder het maaiveld blijft, zoals 70% van de ondernemers.  Maak dagelijks gebruik van dit praktische naslagwerk en presenteer jezelf als magisch merk!

Dank je wel. Het e-book zit in je mailbox. (Check je spambox als je 'm niet direct ziet)