06- 11 58 13 43 info@bijpluche.nl

Hey mooie vrouw! Ja jij daar…

Sta jij ook weleens voor je volle kast, terwijl je niet weet wat je aan moet trekken? Om dan vervolgens toch maar weer voor dat ene setje te kiezen wat je het liefst draagt, veilig in het zwart of donkerblauw. Dan ben je hier op de juiste plek. Ik kan je helpen met het ontdekken van je eigen kledingstijl en welke kleuren het beste bij jou passen.

Ik ben Janet Weijman

vrouw van Lex en moeder van 2 schoolgaande dochters (14 en 10). Woonachtig in Lienden, midden in de prachtige Betuwe. In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen met mijn dochters. Spreek ik af met vriendinnen. Geniet ik van lekker uit eten gaan, of van een citytrip met mijn man. Ontspannen kan ik met een goed boek op de bank. En af en toe een dagje sauna doet ook wonderen.

Na jarenlang in de detailhandel te hebben gewerkt, waarvan de laatste jaren in de mode, was het tijd om het roer om te gooien. Met veel plezier heb ik op de winkelvloer gestaan. Vooral in de mode. Hier zag ik hoe blij vrouwen worden van stylingtips, eerlijk advies en net even dat extra beetje aandacht. Wil je nog meer over mij weten? Lees dan dit blog.

Mijn missie: Onderneemsters laten stralen als mooiste versie van zichzelf.

Als je draagt wat bij je past en waar jij je prettig in voelt, straal je dat ook uit. En dat zorgt weer voor een boost in je zelfvertrouwen. Ik ben spontaan, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in mensen en vind het heerlijk om jou, met humor en gezelligheid te inspireren. Met mijn adviezen over persoonlijke styling, weet jij waar jouw sterke punten liggen. Op deze manier kom jij altijd prachtig en krachtig voor de dag als mooiste versie van jezelf.

Wil je meer informatie over stylingtips? Download hier mijn gratis E-book of volg hier mijn gratis online training.

Heb je interesse in een persoonlijk advies? Bekijk mijn aanbod en maak een afspraak.