Over Janet

Hey, ik ben Janet, een zonnige adviseur en ontwikkelen met kleur en geur als leidraad, dat is waar ik voor sta. Een verrassende aanpak met veel diepgang. Ik neemt je mee op expeditie naar jouw eigenheid en help je jouw richting te ontdekken in kleurrijk ondernemerschap.

Ik ben getrouwd met Lex en samen hebben wij 5 kinderen door een samengesteld gezin. Samen met de 2 jongste dochters wonen wij in Lienden, een dorpje in de Betuwe.

Mijn grote passie en energiegever is, vrouwelijke ondernemers, directeuren en managers helpen met het vinden van hun eigenheid en dit in te zetten in werk en leven. Leer en ervaar om te ontdekken op welke manier jij wilt leven en werken door te vertrouwen op jouw innerlijke wegwijzer en oprechte, diepgewortelde passie.

Zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers, directeuren en managers vanuit positiviteit inspireren het maximale uit zichzelf te halen en te bereiken, is mijn missie. “Ik ben ervan overtuigd wanneer jij in staat bent om te laten zien wie jij bent en wat je wilt, jouw (persoonlijke) succes vanzelf volgt.”

Mijn visie: de wereld een stukje mooier maken door vrouwelijke ondernemers, directeuren en managers bewust te laten worden van hun eigenheid, innerlijke wegwijzer en diepgewortelde passie op weg naar succes en geluk.

Funfacts over Janet: Geel, rood, paars, zon & zee vakantie, lezen, wandelen, stedentrips, sushi, chardonnay, sauna, mediteren

Elke transformatie en elke ontwikkeling begint bij jezelf.

Mijn ontwikkelreis begon met mijzelf losmaken uit een streng reformatorisch geloof waardoor er ruimte is gekomen om te voelen en zelf te beslissen. Studeren of cursussen volgen was niks voor mij, zei men. Nu geloof ik juist in leren en ontwikkelen en investeer ik in mijzelf. In mijn vorige relatie voelde ik mij onzeker, niet gezien, gehoord en gewaardeerd. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid én ben ik weer gelukkig getrouwd. Lang wist ik niet wat ik leuk vond en heb mijn passie gevonden in ondernemen en ontwikkelen met kleur en geur.

In de afgelopen jaren heb ik de nodige euro’s geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling door coaching en opleidingen. Alles wat ik daar heb geleerd, geef ik graag door aan jou met mijn begeleiding en coaching. Beken kleur, volg je passie en wees de beste versie van jezelf, zo eenvoudig kan het zijn.

bij Pluche over Janet

Dit is wie ik ben

Voor mij zijn de drijfveren IDENTITEIT & DUIDELIJKHEID én PASSIE & AMBITIE altijd aanwezig. Dit draag ik dan ook op een luchtige en goed doordachte manier uit.

Mijn vuur gaat aan van: Vrouwelijke onderneemsters, directeuren en managers inspireren met mijn kennis en ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap. Zodat jij het ontbrekende puzzelstukje vindt voor keuzes en richting in jouw ondernemerschap. Daarnaast geef ik graag raad voor prestatieverbetering en (persoonlijk)succes, met een gezonde dosis optimisme en een energieke aanpak.  

over janet weijman bij pluche groeicoach