Over Janet

Ik ben Janet Weijman, Persoonlijke Kracht coach en ontwikkelen met kleur als leidraad, dat is waar ik voor sta. Een verrassende aanpak met veel diepgang. Ik neemt je mee op reis en ben jouw gids voor richting in kleurrijk ondernemerschap.

Ik ben getrouwd met Lex en samen hebben wij 5 kinderen door een samengesteld gezin. Samen met de 2 jongste dochters wonen wij in Lienden, een dorpje in de Betuwe.

Mijn grote passie en energiegever is, onderneemsters helpen hun goud en hun pad te vinden. Ga op reis, ga doen! Leer en ervaar om te ontdekken op welke manier jij wilt leven en werken door te vertrouwen op jouw innerlijke wegwijzer en oprechte, diepgewortelde passie.

Zoveel mogelijk mensen vanuit positiviteit inspireren en het maximale uit zichzelf te halen en te bereiken, is mijn missie. “Ik ben ervan overtuigd wanneer jij in staat bent om te laten zien wie jij bent en wat je wilt, jouw (persoonlijke) succes vanzelf volgt.”

Mijn visie: de wereld een stukje mooier maken door mensen bewust te laten worden van hun Persoonlijke Kracht en hun maximale potentieel volledig te benutten.

Funfacts over Janet: Geel, rood, paars, zon & zee vakantie, lezen, wandelen, stedentrips, sushi, chardonnay, sauna, mediteren

Elke transformatie en elke ontwikkeling begint bij jezelf.

Mijn ontwikkelreis begon met mijzelf losmaken uit een streng reformatorisch geloof waardoor er ruimte is gekomen om te voelen en zelf te beslissen. Studeren of cursussen volgen was niks voor mij, zei men. Nu geloof ik juist in leren en ontwikkelen en investeer ik in mijzelf. In mijn vorige relatie voelde ik mij onzeker, niet gezien, gehoord en gewaardeerd. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid én ben ik weer gelukkig getrouwd. Lang wist ik niet wat ik leuk vond en heb mijn passie gevonden in ondernemen en ontwikkelen met kleur.

In de afgelopen jaren heb ik de nodige euro’s geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling door coaching en opleidingen. Alles wat ik daar heb geleerd, geef ik graag door aan jou met mijn begeleiding en coaching. Beken kleur, volg je passie en wees de beste versie van jezelf, zo eenvoudig kan het zijn.

bij Pluche over Janet

Dit is wie ik ben

Voor mij zijn de drijfveren IDENTITEIT & DUIDELIJKHEID én PASSIE & AMBITIE altijd aanwezig. Dit draag ik dan ook op een luchtige en goed doordachte manier uit.

Mijn vuur gaat aan van: Onderneemsters en teams inspireren met mijn kennis en ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap. Zodat jij het ontbrekende puzzelstukje vindt voor keuzes en richting in jouw ondernemerschap. Daarnaast geef ik graag raad voor prestatieverbetering en (persoonlijk)succes, met een gezonde dosis optimisme en een energieke aanpak.  

over janet weijman bij pluche groeicoach
bij Pluche 365 dagen groeien met Persoonlijke Kracht

Wil jij:

  • Energie & Balans
  • Plezier & Verbinding
  • Zichtbaarheid & Zelfvertrouwen
  • Succes & Geluk in je werk én je leven
    Zodat je makkelijker je doelen bereikt en daardoor meer kunt betekenen voor anderen?

Schrijf je in voor het gratis programma 365 dagen Groeien met Persoonlijke Kracht. Hiermee inspireer ik je dagelijks om het maximale uit jezelf te halen. En zet ik je aan tot actie om te ontwikkelen en groeien, kleurrijke keuzes te maken en je pad te volgen. Zodat jij vertrouwt op jezelf en laat zien wie je bent.

Ja, super gaaf, ik schrijf me hier in voor elke dag een portie positiviteit

Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.