Janet Weijman, Expeditie Eigenheid over ons

Over ons

Wij zijn Sanne en Janet, twee gedreven individuen die zich inzetten voor zelfontwikkeling en het versterken van Eigenheid. Onze passie ligt in het bieden van duidelijkheid, concreetheid en inspiratie aan anderen, en het begeleiden van mensen op hun reis naar (persoonlijke) groei en transformatie. Laat ons je meer vertellen over wie we zijn en waar we voor staan.

Onze missie

Onze missie is om een positieve impact te hebben op het leven van anderen door te helpen jouw Eigenheid te ontdekken en te accepteren. We geloven dat identiteit en duidelijkheid essentieel zijn voor persoonlijke en zakelijke groei. Door middel van onze trainingen, coaching en unieke benadering willen we jou inspireren om in beweging te komen, je talenten te benutten en je passie met energie en positiviteit te volgen.

Janet Weijman, Expeditie Eigenheid over ons

Dit is Sanne in kleur 

Wat je bij Sanne ziet is dat ze 3 tinten van geel heeft en 1 tint van paars in haar blauwdruk heeft. Namelijk: Crème, Geel, Lila en Okergeel. Je ziet dus dat haar kleurfamilie geel sterker aanwezig is dan 1 element. Voor Sanne zijn haar drijfveren -identiteit en duidelijkheid- waar ze ‘s morgens haar bed voor uit stapt, heel belangrijk. Op de voet gevolgd door de drijfveren -intuïtie en verbeelding-. Die horen bij de paarse kleurfamilie.

Je ziet ook doordat je 3 verschillende tinten van geel ziet dat Sanne heel makkelijk kan schakelen tussen 3 verschillende elementen. Namelijk: Lucht, Vuur en Aarde.

Kort samengevat is dat haar grootste kracht is: inspireren, motiveren en houvast bieden om te laten zien wie je bent en om je gevoel te volgen.

Janet Weijman, Expeditie Eigenheid over ons

Dit is Janet in kleur

Als we dan gaan kijken naar de blauwdruk van Janet zie je dat haar lucht element heel sterk aanwezig is. Inspiratie ontvangen en anderen inspireren is wat haar het makkelijkst afgaat. Dit doet ze het liefst vanuit haar drijfveren:
Crème: Identiteit en duidelijkheid
Lila: Intuïtie en verbeelding
Koraal: Passie en ambitie
Zalm: Avontuur en plezier

Kort samengevat is haar grootste kracht: inspireren om jezelf te laten zien, vertrouwen op je gevoel en je doelen bereiken op een speelse manier.

Onze expertise

Samengebracht door onze gezamenlijke passie voor kleur, Eigenheid en persoonlijke ontwikkeling, bieden we trainingen, workshops en persoonlijke coaching aan die gericht zijn op het zichtbaar maken van jouw Eigenheid in het dagelijks leven. We begeleiden nieuwsgierige teams, groepen en individuen die gericht zijn op groei, om duidelijkheid en helderheid te vinden over hun Eigenheid en verlangens, zodat ze vrijheid ervaren en puur zichzelf kunnen zijn, zowel privé als zakelijk.

In onze trainingen leggen we de focus op het raken van de deelnemers op zielsniveau, het activeren van hun gevoel en het brengen van helderheid en duidelijkheid. We geloven dat alle benodigde talenten en kwaliteiten al in iemand aanwezig zijn. Onze rol is om deze te versterken en deelnemers te ondersteunen bij het creëren van een unieke ervaring die hen in beweging zet.

Onze Expeditie Eigenheid

Met Expeditie Eigenheid begin je aan een unieke speurtocht naar jezelf. Een transformerende reis die we samen met onze klanten maken. We combineren onze kennis en ervaring en creëren een omgeving waarin deelnemers worden gestimuleerd om uit hun comfortzone te stappen en hun ware potentieel te ontdekken.
 
Wij geloven dat wat je nodig hebt al in je zit. Of dat nu een waarheid, een product of een creatieve vaardigheid is. Alle talenten en kwaliteiten die er zijn of nog verborgen liggen, versterken wij bij deelnemers aan onze trainingen. Dat krijgt in onze training en persoonlijke coaching veel aandacht.
 
Onze werkwijze: Positief & praktisch, oprecht & intuïtief, speels & opgewekt
 
Via onze ondersteuning creëren we een unieke ervaring bij klanten. Iets wat nieuw is, anders dan anders. Dit optimistische duo schudt je wakker om in beweging te komen. En dat is precies wat er gebeurt; beweging.
Ontdek je Eigenheid, Janet Weijman, Expeditie Eigenheid

Partners / in samenwerking met

Van faalkosten naar groeikansen

Ben jij een werkgever die graag een open uitwisseling van kennis en ervaring wil en daarnaast openstaat voor benutten van groeikansen? Dan hebben we een match!

 In de training van 1 dagdeel ‘Van faalkosten naar groeikansen’ ervaar je hoe makkelijk faalkosten ontstaan.

Via een interactieve presentatie, waarin iedereen actie meedoet, kijken we anders naar de informatie waarmee wordt gewerkt.
Dat is de kern van deze praktijkgerichte training.

Veelgemaakte fouten (valkuilen) eerder herkennen én weten te voorkomen.
Dit is wat deze training oplevert.

Meer weten? Bel 062009033, of bezoek onze website via onderstaande knop.

 Je weet dat het beter kan, maar je weet nog niet hoe?

Met 30 jaar ervaring als verbeterexpert laat Cornell van den Brink van LeanSupport jou en je organisatie ontdekken hoe het wél kan, beter kan.

In hoofdlijnen door:

  • Levering van maatwerk: We sluiten aan op de behoefte van jouw organisatie.
  • Begeleiding van verbeterprojecten (Training – coaching – DOEN).
    We pakken een actueel probleem stevig aan, gegarandeerd resultaat in een paar dagen.
  • Ontwikkeling van gewoontes (cultuur) waarin het Continue Verbeteren (deze keer wél) blijft ‘plakken’. Samen creëren we, naast optimale processen, óók een stimulerende cultuur waarin medewerkers opbloeien en fantastische resultaten kunnen leveren: Enterprise Excellence.

Meer weten? Bekijk deze video

Voor contact: WhatsApp of bel 06-47941245, of klik op de onderstaande knop.

 

Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.