Persoonlijkheidsscan

Zelf ben ik super enthousiast over de persoonlijkheidsscan waar ik gebruik van maak. Deze persoonlijkheidsscan laat ons kennismaken en in kaart brengen wat jij op dit moment nodig hebt. Heel waardevol dus omdat het je helpt meer kracht en zelfvertrouwen uit te stralen.

Wil jij mij helpen deze scan verder uit te testen, voordat ik deze aan zoveel mogelijk mensen aanbied? Als dank bied ik het jou aan voor een zeer speciaal tarief. Omdat ik het graag onder een kleine groep uitgebreid wil testen en verder ontwikkelen.

 

Deze scan is de komende week speciaal voor jou tegen een speciaal tarief te reserveren. De investering voor deze scan is € 67,- maar voor een beperkte groep bied ik deze test aan voor het kleine bedrag van € 27,- exclusief btw. Na de persoonlijkheidsscan ontvang je een digitaal verslag in je mailbox.

Samen bekijken we aan de hand van jouw eigen selectie kleuren:

  • Hoe jij jezelf ziet op dit moment;
  • Hoe je overkomt op anderen;
  • Wat er op dit moment in je leven speelt.

Wil je ook weten wat kleuren over jou  vertellen en hoe ze je helpen om te groeien als persoon zodat je kracht en zelfvertrouwen uitstraalt?

In mijn agenda zijn enkele plaatsen gereserveerd voor deze Persoonlijkheidsscan. Het is 1-op-1 en op afstand; lekker makkelijk om te volgen dus. Klik op de knop hieronder en maak eenvoudig een afspraak in mijn online agenda. Je kiest de tijd die jou het beste uitkomt.

Gratis e-book Laat zien wie je bent met de kracht van kleur

Gratis e-book: Laat zien wie je bent met de kracht van kleur.

 

Download mijn gratis e-book: Laat zien wie je bent met de kracht van kleur. En voorkom dat jij voor altijd onder het maaiveld blijft, zoals 70% van de ondernemers.  Maak dagelijks gebruik van dit praktische naslagwerk en presenteer jezelf als magisch merk!

Dank je wel. Het e-book zit in je mailbox. (Check je spambox als je 'm niet direct ziet)