06- 11 58 13 43 info@bijpluche.nl

Ben jij druk met werk en gezin, waardoor tijd en aandacht voor jezelf en kleding er vaak bij in schiet?

Sta jij vaak twijfelend voor je kledingkast omdat je niet goed weet wat je aan moet trekken?

 

Vind jij het lastig om combinaties te maken van je bestaande kleding?

 

Voel jij je onzeker over je uiterlijke presentatie en word je daardoor niet altijd serieus genomen?

Vind jij het lastig om tijdens het shoppen een goede keuze te maken uit het ruime aanbod?

 

Gun jij jezelf een boost aan ‘me-time’, een opgeruimde en overzichtelijke kledingkast
én een garderobe die past bij wie jij écht bent?

Neem dan deel aan een van onderstaande programma’s. Je maakt in een keer een goede basis met het ontdekken van jouw mooiste kleuren. Je leert aan de hand van insider tips hoe je optische balans creëert in je figuur met kleding. En welke kledingstijl bij jou past. Als je dit eenmaal weet toe te passen, heb je geen keuzestress meer over wat je aan moet. Voel jij je weer krachtig en prachtig in je kleding. En geniet jij, het hele jaar door, maximaal van een kast vol tijdloze lievelingskleding.

Elk programma is zo ingedeeld dat je met minimale tijdsinvestering zoveel mogelijk waardevolle informatie ontvangt. Daarnaast krijg je voor, tijdens of na het advies nog extra’s die jou ontzorgen. Jouw persoonlijk stijlpaspoort, een superhandig gepersonaliseerd naslagwerk. Een selfie strippenkaart, om in te zetten tijdens twijfel momenten. En niet te vergeten, toegang tot een besloten Facebook groep voor ondersteuning of inspiratie.

Een compleet programma kan een grote uitgave voor je zijn. Maar het resultaat is het meer dan waard. Zelf sta ik middenin het leven met de nodige zorgen en verantwoordelijkheden. Juist dan is het zó belangrijk om jezelf niet uit het oog te verliezen. Hoe blijf je die leuke vrouw en moeder en collega? Welk voorbeeld wil je zijn voor je kinderen? Zorgen we alleen voor anderen? Of zien we kans om met wat kleine dingen, zoals jezelf met wat meer aandacht te kleden, de dag al gezelliger te beginnen?  Mijn ervaring is dat wanneer je wat leuker gekleed bent, je stemming ook leuker wordt. En dat heeft weer invloed op alles en iedereen om je heen! Ik zou zeker aanbevelen aan elke vrouw die het zichzelf niet gunt. Of het niet aan zichzelf durft te geven maar het juist zo kan gebruiken!

Janneke Blankers

Alle prijzen zijn excl. btw.

Ja, ik wil deelnemen aan een programma

Ik wil graag aan dit programma deelnemen:

14 + 11 =

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacy verklaring).