POWERMIDDAG 

voor Passievolle en Ambitieuze onderneemsters


Datum: dinsdagmiddag 4 juni

Tijd: 13:00 – 17:00 uur

Locatie: in de buurt van Nijmegen

Aanmelding sluit 17 mei 23:59 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Blijf je onzeker over je uiterlijke presentatie en gun jij jezelf een zakelijke garderobe die past bij jouw uitstraling als expert?

Sta jij op een kruispunt in je bedrijf of carrière en ben je toe aan de volgende stap?

Wil jij jouw maximale potentieel benutten en zichtbaar maken in plaats van verstoppen?

Ben jij er nu echt klaar voor om jezelf vol zelfvertrouwen zichtbaar te maken met een representatieve uitstraling die past bij jouw expertstatus? Dan is deze Powermiddag écht iets voor jou!

Het liefst inspireer ik (startende) onderneemsters die er klaar voor zijn zichzelf authentiek zichtbaar te maken als Stijlvolle Passievolle Ambitieuze Raadgever (S.P.A.R.) met een representatieve kledingstijl. Bijvoorbeeld: Eventmanagers, Virtual (Business) Assistants, Trainers, Sprekers, Dagvoorzitters, (Virtual Business) managers, Management ondersteuners, etc.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij je unieke kwaliteiten uitstraalt. 

Tijdens de Powermiddag, maak je kennis met jouw Powertype. Het 1e deel van module 1 van mijn S.P.A.R.-methode.
Je ervaart samen met anderen wat jouw grootste kracht is en hoe jij deze unieke kracht zichtbaar maakt. Om dit op de beste manier in beeld te brengen maken we gebruik van Personal Power Plus. De 1e keuzewijzer die persoonlijkheid met imago verbindt waardoor je keuzes makkelijker maakt en laat zien wie je bent en wat je wilt. Wat jouw grootste talenten en diepste drijfveren zijn en hoe je dit verbindt aan jouw imago, zodat je echt de beste versie van jezelf kent, wordt, omarmt en uitstraalt van binnen naar buiten. Personal Power Plus meet de hele mens zowel zakelijk als privé, zodat je overal je grootste kracht kunt zijn.

 

Wil jij jezelf en je bedrijf laten zien met jouw authentieke uitstraling?

Wil jij jouw talenten en drijfveren inzetten om succes aan te trekken?

Wil jij weten hoe je bewust kleding en kleuren inzet voor jouw doel?

Meld je dan aan voor de Powermiddag voor onderneemsters. Deze middag is inclusief Powertest, Powertype rapport met opdrachten, een set met persoonlijke kleurhartjes in een blikje.  En koffie, thee, water en/of frisdrank.

De Powermiddag is een investering in jezelf én jouw bedrijf.

Omdat niet alleen ik heel enthousiast ben, maar mijn klanten dat ook zijn nadat zij hun Powertype hebben ontdekt, dacht ik: Hoe mooi zou het zijn als nog meer onderneemsters hun allergrootste talent en unieke kracht zichtbaar kunnen maken door middel van kleur in hun kleding… 

Daarom heb ik speciaal voor jou én jouw businessfriend of collega een supergave actie! Neem jouw introducee GRATIS mee! En profiteer van deze:

SPECIAL BUSINESS DEAL
2 voor de prijs van 1

jouw investering is dan NIET   247,-*  per persoon maar slechts 

247,-  voor 2 personen

Aanmelding sluit 17 mei 23:59 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

*Alle prijzen zijn exclusief BTW