Reiki behandeling

Janet Weijman

Jouw Gids naar Innerlijke Magie

Direct boeken

Stress & spanning

Heb je genoeg van een druk hoofd, constante stress en spanning?

Weinig energie

Voel je je voortdurend uitgeput en vermoeid en ervaar je gebrek aan vitaliteit?

Fysieke klachten

Laat je immuunsysteem je in de steek of heb je last van fysieke pijn of ongemak?

Emotioneel

Schieten je emoties alle kanten op en verlang je naar emotionele balans en innerlijke harmonie?

Spirituele groei

Verlang je naar spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling?

Stap dan binnen in de wereld van Reiki.

Een eeuwenoude Japanse helingstechniek die de energiecentra in je lichaam in evenwicht brengt en je geest, lichaam en ziel verbindt.

Als geen ander begrijp ik het belang van holistische genezing en het herstellen van de natuurlijke stroom van levensenergie. Ik sta klaar om je te begeleiden op je reis naar welzijn en zelfontdekking. Met de zorgvuldig ontworpen Reiki-behandelingen bied ik je de mogelijkheid om diepe ontspanning en herstel te ervaren.

Wat is Reiki en hoe kan het jou helpen?

Reiki is gebaseerd op het concept dat er een levensenergie door ons lichaam stroomt. Wanneer deze energiestroom verstoord raakt, kunnen fysieke, mentale en emotionele uitdagingen ontstaan. Reiki-behandelingen richten zich op het herstellen van deze energiebalans door middel van zachte aanrakingen of handposities op specifieke gebieden van het lichaam.

Door een Reiki-behandeling te ondergaan, kun je profiteren van verschillende voordelen, zoals:

Stressvermindering

Reiki helpt om de geest te kalmeren en stress en spanning in het lichaam te verminderen. Het opent de deur naar diepe ontspanning en helpt je een gevoel van innerlijke rust te vinden.

Energieherstel

Reiki helpt om de natuurlijke energiestroom in je lichaam te herstellen, waardoor je vitaliteit en welzijn toenemen. Het kan je helpen om je energieniveau te verhogen en je vitaler te voelen.

Fysiek herstel

Reiki stimuleert het natuurlijke genezingsproces van je lichaam. Het kan pijn verminderen, het immuunsysteem versterken en je algehele welzijn bevorderen.

Emotionele balans

Reiki werkt op een diep niveau om emotionele blokkades los te laten, zodat je geestelijke helderheid en emotionele stabiliteit kunt ervaren. Het kan helpen bij het verminderen van angst en depressie en het bevorderen van een positieve gemoedstoestand.

Spirituele groei en zelfontwikkeling

Reiki kan dienen als een krachtig hulpmiddel. Het opent de deur naar een dieper bewustzijn en helpt je om je spirituele pad te verkennen. Het kan bijdragen aan een gevoel van verbondenheid, inzicht en zelfrealisatie.

Hoe weet ik of Reiki iets voor mij is?

Reiki is een persoonlijke ervaring die uniek is voor elk individu. Het enige manier om erachter te komen of Reiki iets voor jou is, is door het zelf te ervaren. Geef jezelf de kans om de helende kracht van Reiki te ontdekken en bepaal hoe het jou beïnvloedt.

Universeel toepasbaar

Reiki is geschikt voor mensen van alle leeftijden, achtergronden en levensstijlen. Of je nu worstelt met stress, fysieke pijn, emotionele onrust of gewoon op zoek bent naar innerlijke groei, Reiki kan een positieve impact hebben op je welzijn.

Complementaire aanpak

Reiki werkt complementair aan andere vormen van behandeling en genezing. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op conventionele medische zorg, therapieën en andere holistische benaderingen. Reiki kan helpen om een holistische balans te bereiken en het genezingsproces te ondersteunen.

Natuurlijke ontspanning

Reiki biedt diepe ontspanning voor zowel lichaam als geest. Als je behoefte hebt aan een moment van rust en verlichting van stress, kan Reiki een uitstekende keuze zijn. Het kan helpen om je batterijen op te laden en je veerkracht te vergroten. Ook tijdens toetsweken, tentamens en examens.

Intuïtieve begeleiding

Reiki helpt je om in contact te komen met je eigen intuïtie en innerlijke wijsheid. Het kan je ondersteunen bij het nemen van beslissingen, het vinden van antwoorden op levensvragen en het verkennen van je spirituele pad.

Positieve feedback

Velen die Reiki hebben ervaren, melden positieve effecten zoals vermindering van pijn, verbeterde slaap, verhoogde energie, emotionele balans en een gevoel van algeheel welzijn. De vele getuigenissen van tevreden cliënten onderstrepen de potentie van Reiki als helende praktijk.

Geen bijwerkingen

Reiki is een niet-invasieve en veilige behandeling zonder bijwerkingen. Het is een zachte, hands-on of hands-off benadering waarbij je volledig gekleed blijft. Het kan daarom worden beoefend zonder enige vorm van schade of risico.

Mijn werkwijze

Iedereen heeft unieke behoeften. Elke Reiki-behandeling wordt aangepast aan jouw specifieke verlangens. Als bekwame Reiki-behandelaar zorg ik voor een ontspannen en veilige omgeving, in mijn praktijk in Lienden, (niet bereikbaar voor mindervaliden) waarin je je comfortabel kunt voelen en kunt genieten van de helende kracht van Reiki.

Of je nu op zoek bent naar stressvermindering, emotionele balans, fysiek herstel of spirituele groei, Reiki-behandelingen ondersteunen je.

Ben je niet in staat om te reizen, is traplopen een uitdaging, of vind je lange reistijd niet prettig? Dan kun je gebruik maken van afstandsbehandeling. 

Hoe het werkt

Reserveer een behandeling

Jij verdient het om in harmonie te zijn, zowel fysiek als emotioneel. Investeer vandaag nog in jezelf en geef jezelf het cadeau van een Reiki-behandeling.

Plan datum en tijd

Plan jouw behandeling in mijn online agenda op een maandag of woensdag overdag.
Jij kiest de datum en de tijd.

 

Genieten

Reserveer nu en ontdek de helende kracht van deze eeuwenoude techniek en ervaar de transformatie in je leven.

 

Behandeling in Lienden

Reserveer jouw Reiki behandeling per keer of kies direct voor een extra voordelige strippenkaart
1 sessies 85,- (inclusief btw),
3 sessies 225,- (inclusief btw).
6 sessies 435,- (inclusief btw)
Na betaling ontvang je de link van mijn online agenda. Je reserveert zelf een tijdslot van 80 minuten zodat er ruimte is voor intake en een nagesprek. De reiki behandeling zelf duurt 45-60 minuten.

€ 85

Behandelingen op afstand

Reserveer jouw Reiki behandeling op afstand per keer of kies direct voor een extra voordelige strippenkaart
1 sessies 45,- (inclusief btw)
3 sessies 120,- (inclusief btw)
6 sessies 230,- (inclusief btw)
Na betaling ontvang je de link van mijn online agenda. Je reserveert zelf een tijdslot van 30 minuten (inclusief intake).

€ 45

Heb je nog vragen?

9 + 5 =

Janet Weijman

Janet Weijman

Je bent welkom in mijn praktijk voor een Reiki behandeling
Appelgaard 48
4033 JD Lienden
06-11581343