bij pluche team training teams groepen

Teamtraining Groeifactor

Werkgevers zijn zich scherp bewust van het belang om, door middel van teamtraining, in hun medewerkers te investeren. Dat mensen met plezier werken is zowel voor henzelf als voor de organisatie belangrijk. Een team is de basis om bepaalde doelen van je organisatie of bedrijf te halen. Maar hoe laat je een team goed, met energie en plezier samenwerken of samenspelen? Hoe kun je zowel de individuele kwaliteiten als het samenspel ontwikkelen en ook tot het gewenste resultaat komen?  Hoe verbeter je de prestaties van het team?

Herken je dit?

Er is geen inzicht in elkaars kracht & kwaliteiten

Je wilt de kwaliteiten van alle teamleden optimaal inzetten en ontwikkelen

Onvoldoende ruimte voor elkaars ideeën en werkwijze

Je zoekt een positieve aanpak om de samenwerking te verbeteren

Er is conflict, onbegrip of zelfs ziekteverzuim door onbalans

Hoe fijn zou het werken als er een team staat dat met waardering, begrip en humor omgaat met ieders verschillen? Dat elk teamlid tot bloei kan komen om de capaciteiten optimaal te benutten. Alle talenten in het team benut en gewaardeerd worden. De onderlinge communicatie verbeterd en er optimaal samengewerkt wordt met maximaal resultaat.

Als leidinggevende weet je vaak wel over welke kwaliteiten elk teamlid beschikt en welke uitdagingen daarbij horen. Weten de teamleden dat ook van elkaar?

Weten ze van elkaar wat hun aller grootste kracht is, wat hun zo bijzonder en uniek maakt? Hoe komt het dat de een iets moeiteloos en zo vanzelfsprekend doet, terwijl het de ander energie kost. Of andersom.

Waarom komt de een sneller in actie en is de ander afwachtend? Of je ziet dat het ene teamlid sneller zijn mond open doet dan de ander. Juist doordat ze alleen de verschillen zien, is het een uitdaging om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en stappen te zetten. In de teamtraining Groeifactor krijg je antwoord op al deze vragen. 

 

Samenwerken vanuit ieders persoonlijke kracht

In de teamtraining Groeifactor maken we gebruik van de Persoonlijke Kracht Methode. 
Aan de hand van kleurrijke middelen ontstaat niet alleen inzicht in ieders kwaliteiten, talenten en drijfveren (ambities). Ook komt naar voren van welke werkzaamheden en werkomgeving elk teamlid energie krijgt. Daarnaast wordt helder wat het ontwikkelperspectief is, welke mogelijke ontwikkelbelemmeringen er zijn en welke stappen gezet kunnen worden om (opnieuw) tot bloei te komen.

Inzicht in en waardering voor elkaars kracht en kwaliteiten leidt tot een betere samenwerking. Pas dan kun je optimaal gebruik maken van wat elk teamlid te brengen heeft. Pas dan weet je hoe je elkaar kunt versterken en op wat voor manier je samen de beste resultaten haalt.

 

Wat is het resultaat van deze training?

Een bloeiend team, dat van waarde is, elkaar waardeert en gewaardeerd wordt

Teamleden weten hoe ze het beste kunnen samenwerken voor meer resultaat

De communicatie onderling verbeteren, met elkaar praten in plaat van over elkaar

Een laag ziekteverzuim en veel plezier, positiviteit en energie in het team

Teamleden stimuleren elkaar met positieve en opbouwende feedback, waardoor het team sterker wordt.

Praktische informatie:

De teamtraining Groeifactor wordt zowel online als op locatie gegeven.

Ter voorbereiding op de training vullen de teamleden in digitale test in, dit kan op het werk of thuis. 

Na afloop ontvangt elke deelnemer een waardevol rapport.

Persoonlijke terugkoppeling van het rapport aan de teamleden individueel, behoort tot de mogelijkheden.

Ja, vertel mij meer over de teamtraining

Ik wil graag

15 + 2 =

Wil je liever laagdrempeliger beginnen? Dat kan ook! Bekijk hier het workshopoverzicht.

Alles wat ik geleerd heb tijdens mijn persoonlijke coaching en opleidingen deel ik graag met jou. Vanuit mijn opleiding tot Persoonlijke Kracht Coach. Mijn eigen ervaring uit de opleiding/coaching in de Mastermind Academy van Michael Pilarczyk. En de skills die ik leer bij WARM!, diverse technieken om overtuigingen te veranderen. Daarnaast heb ik flink geïnvesteerd in marketing- en social media trainingen en een opleiding tot stylist/ personal shopper. Ook deze kennis geef ik graag aan jou door.

Gratis e-book: Laat zien wie je bent met de kracht van kleur.

Ben jij je bewust van je talenten, je drijfveren en jouw grootste kracht? Weet jij hoe je dat kleurrijk laat zien? In dit E-book neem ik je mee in de kracht van kleur en leer je de belangrijkste weetjes over de basiskleuren. Lees hier wat kleur over jou vertelt, wat je ermee communiceert en wanneer je deze kleur het beste wel of beter niet draagt.

Gebruik dit e-book als praktisch naslagwerk zodat je elke dag kunt kiezen om de kracht van kleur te laten werken voor jouw succes en jouw geluk.

Dank je wel. Het e-book zit in je mailbox. (Check je spambox als je 'm niet direct ziet)