06- 11 58 13 43 info@bijpluche.nl

Ik vind het belangrijk om er netjes en verzorgd uit te zien, zowel privé als zakelijk. Niet alleen mijn kapsel en make-up maar zeker ook aan mijn kleding besteed ik daarom veel aandacht.
Soms droeg ik een jurkje, blouse of jasje, waar ik blij mee was, maar die me op de één of andere manier niet liet stralen. En ik kon nou ook niet echt benoemen waar dat aan lag.

Na een kleuradvies van Janet, werd het me allemaal duidelijk en vielen de puzzelstukjes in elkaar! Hoe bijv. een bepaalde tint blauw niks voor me deed, maar een andere tint me liet stralen! Janet legde alles perfect en duidelijk uit. En ze nam de tijd voor me.

Het heeft me inmiddels heel veel gebracht en ik kan nu gericht op zoek naar die kleuren die echt bij me passen. Als extraatje gaf Janet me ook meteen kledingadvies. Heel erg handig. Hoe combineer je een X-kleur jasje met een Y-kleur jurkje. Top!!

Janet, bedankt voor alles. Ik ben echt heel blij met wat je voor me hebt gedaan.

Claudia ten Kleij

Eigenaar, Virtual Assistent Claudia ten Kleij

Ik was vorige week bij Janet op de koffie toen zij aangaf haar eigen bedrijf op te zetten als kledingcoach. Met veel interesse las ik haar website, wat ziet die er prachtig uit! Ik kon wel een personal shopper gebruiken dacht ik en ging verder met haar in gesprek.

Janet adviseerde mij eerst een kleur- en stijladvies te doen. Zodoende zou ik zelf ook inzicht krijgen in welke kleuren en stijlen bij mij zouden passen. Dus zogezegd, zo gedaan. Gisteren kwam Janet bij mij. Janet had mij gevraagd de kleding klaar te leggen waar ik happy van werd en kleding waar ik twijfels over had. Alleen al door die vraag te stellen ging ik hier nog bewuster naar kijken. Wat vind ik eigenlijk leuk? Word ik hier echt heel erg blij van? Wat kan er nog beter aan? En wat vind ik eigenlijk helemaal niet zo leuk? Ik merkte dat mijn lievelingskleur toch wel echt roze/ oud-roze is. Ik vind het heel leuk om hier mijn kleding en make-up op af te stemmen.

Dus een van mijn favoriete kledingstukken aangetrokken met bijpassende Adidas gympen en mijn nagels gelakt in bijpassende kleur. Toen ging de deurbel. Janet kwam binnen met tas en spiegel. Na de intake, waarin zij mij vroeg, hoe mijn week eruit ziet, wat ik leuk vind en waar ik van ga stralen pakte ik mijn kleding erbij waar ik blij van werd. Ik dacht zelf dat ik er helemaal naast zat met mijn kleuren, maar dit bleek eigenlijk nog niet eens zo verkeerd te zijn. Janet beoordeelde mijn kleding op mijn figuur en later liet zij mij zien welke kleuren het beste bij mij past. En dat de kleding die ik draag met een kleurtje erbij opgeleukt kan worden.

Wat ik ook heel nuttig vind is de tips die Janet gaf over accessoires en sjaals, maar ook over decolleté en heupen. Zij gaf aan, dat als ik bij een bepaalde trui een bepaalde ketting draag, dat dan de focus op die ketting ligt en bijvoorbeeld niet op mijn heupen. En als ik een trui draag met een print op borsthoogte, dat mijn borsten hierdoor voller lijken ;-).

Aan het eind gaf Janet kaartjes, die ik mee kan nemen als ik ga winkelen. Zo hoef ik nooit meer te twijfelen over kleuren. Met de tips van Janet kan ik aan de slag en lekker gaan shoppen.

En we hebben een dag gepland om samen met haar als personal shopper te gaan shoppen. Ik heb er zin in!

Zoek jij iemand die je helpt een nog mooiere versie van jezelf te zijn, dan kan ik je Janet van Bij Pluche zeker aanbevelen. Mijn klanten, die kilo’s afvallen en daardoor een nieuwe garderobe aan moeten schaffen beveel ik Janet ook aan! Mijn motto is: het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Hoe gaaf is het als je dan kunt stralen als mooiste versie van jezelf!

Inge Dekker

Eigenaar, Een goed gewicht

Janet kwam bij mij thuis om mij een kledingadvies te geven. Met aandacht, humor en creativiteit doken we mijn kledingkast in.
Ik liet haar een paar van mijn favoriete outfits zien, en een setje waar ik erg over twijfelde. In alle gevallen had ze geweldige ideeën om het geheel nog leuker te maken. Ik voelde me een prinses, en ik stond te trappelen om het geleerde in de praktijk te brengen. Ik kan een sessie met Janet aan iedereen aanbevelen!
Je kledingkast biedt onvermoede mogelijkheden, en het is ontzettend leuk om die te ontdekken.

Marije Verstegen

Eigenaar, WARM!&Co, Maurik

Een garderobe check ,wat is dat geweldig.
Ik dacht dat mijn kleding saai en simpel was.
En dat ik van alles weer moest kopen.
Maar dankzij Janet Weijman van Bij Pluche
kijk ik weer met plezier in mijn kast.
Vele kledingstukken ,accessoires en sieraden zijn met elkaar te combineren zodat het weer nieuw lijkt.

Erika van Verseveld

Janet legde heel goed uit wat bij mij zou passen. Het was zeer verhelderend en een geslaagde middag.

Francien Arisse- Zaaijer

Recent heb ik thuis een stijladvies van Janet gehad. Mede door haar eigen kledingstijl straalde zij al professionaliteit uit bij binnenkomst.

Door haar open houding geeft het je vertrouwen om haar alles te tonen wat je zelf aan kleding hebt. Ze heeft een goed advies gegeven dat exact bij mij past.

Bertha Peters

Eigenaar, Forelvisserij Maurik

Een hele leuke middag gehad met Janet, een hoop informatie gekregen over kleding en stijl!

Ineke van der Louw