bij Pluche training turn the ship/t around Expeditie Eigenheid

 Je leiderschap versterken zoals jij alleen kan (maar nu nog niet doet).

Heb je wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien? Dat je het talent hebt om iets te veranderen maar nog zoekende bent naar de richting? Dat je je potentie verstopt of zelfs ontkent en jezelf onvoldoende zichtbaar maakt?

Wij leren jou om in het dagelijks leven jouw  Eigenheid zichtbaar te maken.  Zodat jij je vrij voelt om, zowel privé als zakelijk, helemaal puur jezelf te zijn. Dat je vanuit jouw Eigenheid gezien, gehoord en gewaardeerd wordt door jezelf én anderen. Waarbij je met energie en positiviteit je passie volgt en vol zelfvertrouwen je talenten laat zien. Wij weten hoe geweldig dit voelt en dat gunnen we jou ook!

 

Sta jij dagelijks op met het gevoel dat je stil staat in je werk of privéleven? Dat je niet goed genoeg bent of genoeg doet? Je voelt je onzeker waardoor je maar blijft aanmodderen.

Ben je niet blij met je huidige situatie of met jezelf, omdat het allemaal niet zo lekker loopt? Je wilt je graag ontwikkelen op zakelijk en privé vlak.

Kom je maar niet uit je vicieuze cirkel omdat je steeds weer over hetzelfde nadenkt? Je hebt geen heldere stip op de horizon. 

Twijfel je aan je eigen cappaciteiten en voel je de angst om door de mand te vallen? Dat je daardoor je potentie verstopt of zelfs ontkent en jezelf onvoldoende zichtbaar maakt?

Voel je je schuldig om tijd te nemen voor jezelf? Omdat je to-do lijst zo vol staat, dat er geen einde aan lijkt te komen.

Raak je uit je kracht wanneer jij je onbegrepen voelt, kritiek krijgt over wie je bent of over wat je doet? 

Merk je dat je tegen een muur aan loopt of op een kruising staat omdat je een andere richting op wilt, maar niet weet hoe je dit moet aanpakken? Is het nu écht tijd om in actie te komen? 

Pas jij je aan of heb je pleasegedrag om goed of aardig gevonden te worden, terwijl je juist nog zoveel stappen wilt zetten om je eigen talenten te ontplooien of je passie te volgen en daar nu geen tijd voor kunt vinden?

Dit is waarom je hier staat:

De chaos is je hoofd, twijfels, onzekerheid en/of een negatief zelfbeeld zorgen ervoor dat jij niet de puurste versie van jezelf bent of durft te laten zien waardoor je passies en talenten helemaal verstopt zijn. Je bent enorm kritisch op jezelf, verstopt je en je waardeert en ontwikkelt onvoldoende wat je allergrootste kracht is. Hierdoor leef jij niet je volle potentieel. Ondanks je grote inzet en motivatie lukt het je niet om de cirkel te doorbreken.

Op de lange termijn kan dit patroon een negatief effect hebben op je totale welzijn. Te kritisch zijn, schaadt je zelfvertrouwen en zelfrespect. Het is zelfs direct gerelateerd aan een laag zelfbeeld en perfectionisme.

Wat jij nog niet weet…

De enige die hier verschil in kan maken ben jij. 100% jij! Niet diegene die telkens over je grenzen gaat. Die jou het gevoel geeft dat je niet goed genoeg bent. Niet diegene die jou niet begrijpen. Dus, niet je partner, je vrienden, je ouders, je collega’s, je verleden, je toekomst. Alleen jijzelf.

We starten bij jou. Jij bent het middelpunt van jouw eigen leven. We nodigen je uit om inzicht in jezelf te krijgen, om je talenten te ontwikkelen en je persoonlijk leiderschap te versterken. Te gaan kijken naar wat je WEL kan, wat je WEL bent, wat jou zo uniek en onderscheidend maakt.

Om dit proces makkelijker en liefdevoller te maken, zonder te trekken, zonder te duwen, of het gevoel dat kennis maken met je pure zelf, het ontplooien van je talenten of persoonlijke ontwikkeling zwaar is, zetten we geur en kleur in.

Hoe zou het voor je zijn als jij…

JE GEZIEN, GEHOORD EN GEWAARDEERD VOELT?
Dat jij je zichtbaarheid pakt, je talent laat zien en dat jij met een voldaan gevoel de dag afsluit.

JE NIET MEER VERGELIJKT MET ANDEREN?
Geen tijd meer verspilt met kijken naar anderen. En je volledig focust op je eigen kwaliteiten.

MEER BALANS KRIJGT?
Je kunt genieten en ontspannen. Je voelt je goed en energiek en hebt een goede balans tussen zakelijk en prive.

WEER BLIJ, OPGEWEKT EN STRALEND DOOR HET LEVEN GAAT?
Jij jezelf dagelijks me-time gunt en rust hebt in je hoofd waardoor je weer plezier hebt en durft te dromen.

VERTROUWT OP JE EIGEN INTUÏTIE?
Je luistert naar de signalen van je eigen lichaam, je behoeftes en emoties waardoor jij je eigen behoeftes vooropzet en kiest voor jezelf.

ZELFBEWUST IN JE SCHOENEN STAAT?
Keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt zodat je weer geniet van het leven.

Hoe zou dat voor je zijn?

Om van chaos naar helderheid te gaan en van twijfel naar keuze…

…moet je een goede reden hebben. Je hebt moed nodig om op een speelse manier de touwtjes te laten vieren en uit jouw veilige zone te stappen om passie en je potentieel te volgen. Het missen van (kennen & accepteren van) je Eigenheid aangevuld met persoonlijke ontwikkeling, kennis, vaardigheden, inzichten en krachtige tools zoals kleur en geur belemmeren jou in je vooruitgang. Zonder hulp is de omslag maken naar de puurste versie van jezelf, waarin je volledig vertrouwt op je Eigenheid, bijna onmogelijk!

Wat je nodig hebt is:

💛 Weten wat jouw Eigenheid is, waar jij goed in bent en wat jouw kwaliteiten zijn en dit ook laat zien;

💜 De juiste mindset en tools zoals kleur en geur, om jouw transformatieporces makkelijker en liefdevoller te doorlopen waardoor jij je als persoon onplooit en jij je energiek en ontspannen voelt in werk en privé;

💛 Met Eigenheid je puurste zelf zijn en een pad te kiezen waar jij blij van wordt;

💜 Vertrouwen op kennis, inzicht en ervaring voor een inspirerende richting in je leven;

💛 Inspiratie om dingen van de zonnige kant te bekijken;

💜 Kijken naar de realiteit en vertrouwen op de feiten;

💛 In het nu zijn en daar van genieten, net zoals van het leven;

💜 Op een geconcentreerde manier nieuwe ideeën stap voor stap realiseren;

💛 Jezelf en je eigen pad vinden door te leren uit ervaringen van anderen.

Sanne en Janet bij Pluche Eigenheid

Transformeer vandaag & geniet van morgen!

Door Janet & Sanne heb ik na lange tijd eindelijk duidelijk en helder gekregen waar ik tegenaan loop in mijn bedrijf. Ik weet nu concreet waar ik goed in ben, wat ik anders mag gaan doen en waar mijn échte talent zit. Na het invullen van de test werd mij al snel het een en ander duidelijk. Maar door de coaching kreeg ik het allemaal glashelder. Het was zo’n eye-opener! Ik kan het daarom ook iedereen aanraden om dit te gaan doen. De dames zijn fijn om mee te werken, betrouwbaar, heel eerlijk en oprecht en hebben het beste met je voor. Door hun fijne energie en combinatie van talenten zien ze waar er verbetering mogelijk is, waar je hart écht harder van gaat kloppen en hoe jij hier komt. Door de opdrachten, ideeën en fijne feedback heb ik handvatten gekregen om verder te kunnen. En dit heeft mij voor nu (én in de toekomst) heel veel meer rust, ontspanning en groei opgeleverd! Dank je wel dames!

Testimonial Item

Chanine Krisman

Eigenaar Stijl op Peil

Ik was heel erg gericht op een succesvol bedrijf in de vorm van geld verdienen. Door de kleuren merkte ik dat mijn focus of kracht veel meer van binnenuit komt. Ergens wist ik dit al, maar het werd door de kleuren en elementen tastbaar. Die verschuiving heeft me dichter bij wat ik met mijn bedrijf wil brengen, mijn vorm van succes, gebracht.

Testimonial Item

Imke Gaiser Verhaeren

Eigenaar IMYY Tarot

Mijn voornaamste inzicht is, dat diversiteit zo mooi aanvullend kan zijn. Samen komen we heel ver! Wat een boeiende materie. Het geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Een echte aanrader.

Testimonial Item

Dory Essers

Manager Bedrijfsvoering

Aangezet tot actie, ben ik vol vuur aan iets nieuws begonnen. En heb dingen gedaan die ik normaal nooit zou doen. Naast mijn powerkleuren hangen er nu ook 'gewaagdere' kleuren in mijn kast. Heel verrassend; ik draag ze met plezier!

Testimonial Item

Eugenie van Schaik

Eigenaar Eu4events

Mijn grootste eyeopener was, dat je grootste kracht ligt in de dingen die jij heel normaal vindt. Je denkt zelf: 'Dat kan toch iedereen!' Maar het is je eigen grootste kwaliteit. Dit geeft inzicht in jezelf én ook in de ander.

Testimonial Item

Sonja Termijn

Manager financiën

Dit is het resultaat van onze unieke en interactieve training:

bij Pluche training turn the ship/t around Expeditie Eigenheid

 “Versterk je Eigenheid”

 • Zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, zelfinzicht, zelfwaardering & zichtbaarheid;
 • Kennen van jouw unieke Eigenheid, wat jij moeiteloos en vanzelfsprekend doet;
 • Inzicht in je eigen gedrag en inspiratie hoe hier mee om te gaan;
 • Heldere communicatie met impact, zowel verbaal als non-verbaal;
 • Het kraken van de geheime code om je eigen ‘uit-je-kracht’ momenten te herkennen;
 • Richting, duidelijkheid, enthousiasme en energie;
 • De kernwaarden die belangrijk zijn voor jou, zowel in je werk als privé;
 • Verbinding en contact met jezelf om vol levenslust van het leven te genieten;
 • Je weet op welke manier kleur en geur jou ondersteunen om je leiderschap te versterken.

 

 

Nou niet terugkrabbelen hè…

Je weet dat je dit nodig hebt. Voorkom spijt.

Misschien heb je al wel van alles geprobeerd om puur jezelf te zijn. Dit hielp misschien ook wel, alleen voor even. Want voor je het weet, was je weer terug bij af. Deze training brengt dé verandering in jouw leven omdat je dichter bij de kern van je puurste zelf komt.

Het is onze gezamenlijke missie om jou, jij als nieuwsgierige, ambitieuze (30+) vrouw, te leren hoe je je Eigenheid zichtbaar maakt in het dagelijkse leven. Zodat jij je vrij voelt om, zowel privé als zakelijk, helemaal puur jezelf te zijn.

Dat je vanuit jouw Eigenheid gezien, gehoord en gewaardeerd wordt door jezelf én anderen. Waarbij je met energie en positiviteit je passie volgt en vol zelfvertrouwen je talenten laat zien. Wij weten hoe geweldig dit voelt en dat gunnen we jou ook!

We nodigen je uit om je talenten te ontwikkelen. Meer inzicht in jezelf te krijgen.
Te gaan kijken naar wat je WEL kan, wat je WEL bent, wat jou zo uniek en onderscheidend maakt.

Je wordt er gelukkiger van wanneer je kijkt vanuit de wereld van WEL. Door optimistisch in het leven te staan, geef je jezelf en de ander meer vertrouwen en waardering.

Dus leer jezelf kennen en haal het beste uit je leven. Zie jezelf met al je kwaliteiten, verlangens en vol potentieel.

bij Pluche Eigenzinnige Trip

Deze training is voor jou omdat:

 • je je realiseert dat je tot nu toe een middelmatig leven leidt maar er toch heel graag meer uit wilt halen;
 •  je leiderschap wilt pakken over je eigen leven om je doelen te bereiken;
 • je op zo’n punt staat dat je van richting wilt veranderen, alleen je weet niet welke stappen je daarvoor kan zetten;
 • je nóg meer impact wilt maken met je grootste kracht; jouw Eigenheid;
 • je er klaar mee bent om je continue aan te trekken aan de mening van de ander;
 • je beseft dat positieve communicatie belangrijk is;
 • je je eigen behoeften nu vooraan wilt zetten en jezelf belangrijk maakt in je eigen leven;
 • je vanuit positiviteit met kleur en geur de regie over je leven wilt nemen

Sta jij open om te ontwikkelen?

Je diploma, functietitel of status maakt ons niet uit. Het gaat ons om de mindset. En wel te verstaan een positieve mindset en het zien van mogelijkheden. Waarbij je ook eerlijk durft te zijn naar jezelf.

Deze live training is bedoeld voor nieuwsgierige mensen die willen ontdekken wie ze zijn, leiderschap willen pakken over hun leven en bereid zijn om hun comfortzone op te rekken.
Je hoeft niet per se ondernemer te zijn, een groot probleem te hebben of het gevoel hebben dat je op je tandvlees loopt.
Iedereen kan ontwikkelen, jij ook!

 

Versterk je Eigenheid

online persoonlijke sessie
297,- /excl. BTW
 • Geurende verrassing
 • Jouw digitale Eigenheidboek van 17 pagina’s om jezelf écht te leren kennen, incl. Persoonlijke Krachttest t.w.v. 127,-
 • Gratis lidmaatschap van een jaar, voor de besloten Expeditie Eigenheid community
 • 90 minuten volledige aandacht voor jou alleen, van ons samen
 • Datum: Door jou zelf in te plannen in onze digitale agenda, op basis van beschikbaarheid
 • Tijdsduur: 90 minuten
 • Locatie: online via Zoom

Hoe het is om met ons te werken:

Dit optimistische duo inspireert en motiveert je in geuren en kleuren om je te ontplooien en je leiderschap te versterken. Waar wij elkaar in vinden is zelfontwikkeling. Identiteit en duidelijkheid zijn onze altijd aanwezige drijfveren.

Wat ons typeert is een flinke dosis enthousiasme, zelfvertrouwen en een berg energie. Onze passie en ambitie werkt aanstekelijk en we stimuleren om echt aan te kijken wat er aan te kijken is. Dat doen we door nieuwsgierige, ambitieuze (30+) vrouwen op zielsniveau te raken, het voelen aan te zetten en door helderheid te brengen. We bieden houvast om vanuit je Eigenheid je puurste zelf te zijn.

We helpen je ontdekken wie je bent en leren je hoe je je Eigenheid zichtbaar maakt én je leiderschap versterkt in het dagelijks leven. We moedigen je aan te durven vertrouwen op je gevoel en dat je vol zelfvertrouwen in je kracht stapt.

Wij geloven dat er meer potentie in je zit dan je nu laat zien. Of het nu om zichtbaarheid, communicatie of passie gaat. Via onze ondersteuning creëren we een magische transformatie. Iets wat nieuw is, anders dan anders. Onze training schud je wakker om in beweging te komen. En dat is precies wat er gebeurt; beweging.

Als je je niet krachtig voelt, wil je niet zichtbaar zijn. Als je niet zichtbaar bent- en niet gezien wordt, voel je je niet krachtig. Als jij beide voedt en versterkt zal je gaan groeien tot de puurste versie van jezelf, zichtbaar meer impact hebben en zo de wereld mooier maken.

Ben je je er bewust van dat het niet zo hoeft te zijn? Ja toch?
Het kan toch niet anders dan dat frustreert?!

Wanneer jij van binnen kunt zijn en voelen wie je echt bent en nog veel meer mag ontplooien tot wie je mag zijn, zal je met veel meer gemak doen wat je wilt doen en het leven creëren, ervaren en aantrekken waar jij naar verlangt.

Elke dag moet je beslissingen nemen op persoonlijk & zakelijk vlak. Als je niet zelf de beslissing neemt, wordt de beslissing voor je genomen door iemand anders of doet de tijd dat voor jou. Je hebt zelf de controle over jezelf, jouw leven. Controle over waar jij naar toe wilt, welke doelen jij wilt nastreven. Leef je leven zoals jij wilt leven anders word je ingezet voor het droomleven van een ander. Dus houdt zelf de controle over je leven en maak bewust heldere en duidelijke keuzes.

Keuzes maken is niet voor iedereen even makkelijk. Vaak wordt er een heus toneelspel in je hoofd afgespeeld met de voordelen en vooral de nadelen. Je hoofd wint het vaak van je gevoel waardoor je dus toch maar besluit om het niet te doen en in je comfortzone te blijven. We zijn bang om de verkeerde beslissing te nemen.

Jouw persoonlijke leiderschap kun je enkel pakken als jij weet wat je kwaliteiten zijn en waar je voor staat. Beter nog, dat je dit in iedere vezel van je lijf kunt voelen. Zodra je daar bent, dan weet je het. En dan is het aan jou om 100% je verantwoordelijkheid te pakken. Je verlangens niet langer een droom te laten zijn maar realiteit. Jouw realiteit creëer je door jezelf serieus te nemen, acties te zetten die echt bijdragen aan je verlangen. Je moet echt een leider zijn en aan de leiding blijven.

Versterk je Eigenheid

online persoonlijke sessie
297,- /excl. BTW
 • Geurende verrassing
 • Jouw digitale Eigenheidboek van 17 pagina’s om jezelf écht te leren kennen, incl. Persoonlijke Krachttest t.w.v. 127,-
 • Gratis lidmaatschap van een jaar, voor de besloten Expeditie Eigenheid community
 • 90 minuten volledige aandacht voor jou alleen, van ons samen
 • Datum: Door jou zelf in te plannen in onze digitale agenda, op basis van beschikbaarheid
 • Tijdsduur: 90 minuten
 • Locatie: online via Zoom

 

Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.