Versterk je Eigenheid, Janet Weijman, Expeditie Eigenheid

Jij verdient het om je volledige Eigenheid te laten zien, jouw potentie te benutten en in je kracht te gaan staan.

De wereld zit op jou te wachten.

Werken en leven vanuit je Eigenheid op een manier die helemaal bij jou past. Waar anderen je compleet in herkennen en jij je vrij voelt om puur jezelf te zijn. Dat is het resultaat van deelnemen aan de training Versterk je Eigenheid.

Op een speelse, interactieve en praktische manier nemen we (Sanne en Janet) je mee in jouw Eigenheid, talenten, kwaliteiten, gedrag, eigenschappen en valkuilen op basis van de vier elementen en de tien kleurfamilies.

Het kennen en benutten van je Eigenheid levert je op z’n minst op:

 • Een vrolijk en blij gevoel;
 • Boost aan energie en inspiratie;
 • Meer focus en inzicht in jezelf;
 • Voelen dat het weer stroomt van binnen;
 • Bevestiging wat je eigenlijk wel wist maar nu niets mee doet;

En in het allerbeste geval wanneer je ook tot actie over gaat:

 • Sterke toename van eigenwaarde en zelfvertrouwen,
 • Neem je regie over je eigen leven;
 • Ervaar je rust ene en positieve kijk op dingen;
 • Heb je vertrouwen in jezelf en anderen;
 • Voel je je verbonden met jezelf en anderen;
 • Behaal je betere resultaten en voel je je veerkrachtig;
 • Ben je in staat zelfbewuste keuzes te maken voor jezelf en je omgeving

We leren jou tijdens de training om in het dagelijks leven jouw Eigenheid zichtbaar te maken met speelse werkvormen, diepgang en praktische opdrachten. Zodat jij de ruimte voelt om, zowel privé als zakelijk, helemaal puur jezelf te zijn. Dat je vanuit jouw Eigenheid gezien, gehoord en gewaardeerd wordt door jezelf én anderen.

Waarbij je met energie en positiviteit je passie volgt en vol zelfvertrouwen je puurste zelf leeft en werkt. Wij weten hoe geweldig dit voelt, en dat gunnen wij jou ook!

 Wat zeggen eerdere deelnemers?

Als jouw Eigenheid een kleur krijgt…

…is dat makkelijk om te onthouden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om jou heen. Met de kleur van je Eigenheid geef je vorm aan je persoonlijkheid. Je persoonlijkheid wordt gevormd door de kwaliteiten die je hebt en hoe je deze benut.

 

In de drie uur durende training Versterk je Eigenheid met gelijkgestemden deelnemers, nemen we je vol focus en beweging mee naar jouw kleurrijke Eigenheid- Jouw grootste kracht en hoe je die kleurrijk zichtbaar maakt.

Deze training gaat helemaal over jou. Het is iets groots, fantastisch en magisch, namelijk jouw unieke gave of talent. Jouw Eigenheid. Allemaal hebben we een uniek talent, maar nog niet iedereen benut dit ten volle. Dit gaan we je leren door aan de slag te gaan met:

 • Het beheersen van je energiemanagement op basis van je element;
 • Het versterken van je persoonlijke waarden op basis van je kleurfamilie;
 • Het bestendigen en het zichtbaar maken van je kwaliteiten op basis van je Eigenheid;

Met als doel om de bewustwording van jouw (on)bewuste kwaliteiten, talenten, eigenschappen en krachten te ontdekken, vergroten en te leren hoe je deze kunt inzetten en benutten. Het ontplooien van je talent creëert de mogelijkheid om vanuit de kracht van je Eigenheid te werken en te leven waardoor je je kwetsbare en minder positieve kanten volledig aanvaard.

Sanne en Janet bij Pluche Eigenheid

Wanneer jij van binnen kunt zijn en voelen wie je echt bent en nog veel meer mag ontplooien tot wie je mag zijn, zal je met veel meer gemak doen wat je wilt doen en het leven creëren, ervaren en aantrekken waar jij naar verlangt.

bij Pluche training turn the ship/t around Expeditie Eigenheid

Je kunt deze training volgen wanneer je je realiseert dat je:

Nog niet voldoende je Eigenheid leeft en werkt

Leiderschap wilt pakken over je eigen leven om je doelen te bereiken

Er klaar mee bent om je continue iets aan te trekken van de mening van een ander

Iets wilt doen aan het gedoe en de irritaties op je werk of privé

Toe bent aan een flinke dosis energie, positiviteit en gezelligheid

Na deze training ga je naar huis met een energiek, krachtig en zelfverzekerd gevoel en nieuwe connecties voor je netwerk. Je bent geïnspireerd omdat je nu weet waar je voor staat, wat je wilt en wat je kunt en hoe je dit toepast in het dagelijks leven. Je weet je unieke talenten, kwaliteiten, eigenschappen en krachten in te zetten en je valkuilen te voorkomen. Om het helemaal compleet te maken ontvang je een passende geur bij jouw Eigenheid.

Experts in het ontdekken, ontwikkelen
en benutten van je kleurrijke Eigenheid

bij Pluche training turn the ship/t around Expeditie Eigenheid

Hoe het is om met ons te werken:

Dit optimistische duo inspireert en motiveert je in geuren en kleuren om je te ontplooien en je leiderschap te versterken. Waar wij elkaar in vinden is zelfontwikkeling. Identiteit en duidelijkheid zijn onze altijd aanwezige drijfveren.

Wat ons typeert is een flinke dosis enthousiasme, zelfvertrouwen en een berg energie. Onze passie en ambitie werkt aanstekelijk en we stimuleren om echt aan te kijken wat er aan te kijken is. Dat doen we door nieuwsgierige, ambitieuze mensen op zielsniveau te raken, het voelen aan te zetten én door helderheid te brengen. We bieden houvast om vanuit je Eigenheid je puurste zelf te zijn.

We helpen je ontdekken wie je bent en leren je hoe je je Eigenheid zichtbaar maakt én je leiderschap versterkt in het dagelijks leven. We moedigen je aan te durven vertrouwen op je gevoel en dat je vol zelfvertrouwen in je kracht stapt.

Wij geloven dat er meer potentie in je zit dan je nu laat zien. Of het nu om zichtbaarheid, communicatie of passie gaat. Via onze ondersteuning creëren we een magische transformatie. Iets wat nieuw is, anders dan anders. Onze training schud je wakker om in beweging te komen. En dat is precies wat er gebeurt; beweging.

Door Janet & Sanne heb ik na lange tijd eindelijk duidelijk en helder gekregen waar ik tegenaan loop in mijn bedrijf. Ik weet nu concreet waar ik goed in ben, wat ik anders mag gaan doen en waar mijn échte talent zit. Na het invullen van de test werd mij al snel het een en ander duidelijk. Maar door de coaching kreeg ik het allemaal glashelder. Het was zo’n eye-opener! Ik kan het daarom ook iedereen aanraden om dit te gaan doen. De dames zijn fijn om mee te werken, betrouwbaar, heel eerlijk en oprecht en hebben het beste met je voor. Door hun fijne energie en combinatie van talenten zien ze waar er verbetering mogelijk is, waar je hart écht harder van gaat kloppen en hoe jij hier komt.

Testimonial Item

Chanine Krisman

Eigenaar Stijl op Peil

Ik was heel erg gericht op een succesvol bedrijf in de vorm van geld verdienen. Door de kleuren merkte ik dat mijn focus of kracht veel meer van binnenuit komt. Ergens wist ik dit al, maar het werd door de kleuren en elementen tastbaar. Die verschuiving heeft me dichter bij wat ik met mijn bedrijf wil brengen, mijn vorm van succes, gebracht.

Testimonial Item

Imke Gaiser Verhaeren

Eigenaar IMYY Tarot

Mijn voornaamste inzicht is, dat diversiteit zo mooi aanvullend kan zijn. Samen komen we heel ver! Wat een boeiende materie. Het geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Een echte aanrader.

Testimonial Item

Dory Essers

Manager Bedrijfsvoering

Aangezet tot actie, ben ik vol vuur aan iets nieuws begonnen. En heb dingen gedaan die ik normaal nooit zou doen. Naast mijn powerkleuren hangen er nu ook 'gewaagdere' kleuren in mijn kast. Heel verrassend; ik draag ze met plezier!

Testimonial Item

Eugenie van Schaik

Eigenaar Eu4events

Mijn grootste eyeopener was, dat je grootste kracht ligt in de dingen die jij heel normaal vindt. Je denkt zelf: 'Dat kan toch iedereen!' Maar het is je eigen grootste kwaliteit. Dit geeft inzicht in jezelf én ook in de ander.

Testimonial Item

Sonja Termijn

Manager financiën

Wel nieuwsgierig naar jouw Eigenheid maar niet in staat om deel te nemen aan bovenstaande opties? Bestel dan hier jouw Eigenheidboek

 

Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.