Veelgestelde vragen

Kan ik me aanmelden voor Expeditie Eigenheid?

Absoluut. Aanmelden kan via de website. Wil je liever niet in een groep of flexibeler zijn in je tijd, neem dan contact op voor de mogelijkheden van jouw Persoonlijke Expeditie Eigenheid.

Kan ik direct aan de slag met Expeditie Eigenheid na aanmelding?

Wanneer je kiest voor een persoonlijk traject, ontvang je na betaling direct je de inloggegevens en kan je direct aan de slag met je eerste les. Doe je mee aan een groepstraject, dan start je allemaal tegelijk op dezelfde datum.

Hoe lang duurt de Expeditie Eigenheid?

De gehele Expeditie duurt 30 weken. Het traject bestaat uit 5 modules en je ontvangt 5 live sessie, dit geldt zowel voor persoonlijke gesprekken als voor de groepsmeetings.

Hoe lang heb ik toegang tot de online leeromgeving?

Je hebt een jaar toegang tot alle video’s en opdrachten vanaf jouw startmoment.

Hoeveel deelnemers doen er mee aan een GroepsTrip of -Expeditie?

Er kunnen maximaal 24 deelnemers per groep meedoen, om iedereen ook voldoende persoonlijke aandacht te geven.

Kan ik mijn deelname aan de Eigenzinnige Groepstrip verplaatsen?

Wanneer het om een onvoorziene gebeurtenis gaat, kun je aan een volgende editie deelnemen.

Kan ik mijn afspraak inhalen wanneer ik niet kan deelnemen aan één van de groepsmeetings?

Er komt een opname van de groepsmeeting in de online leeromgeving die alleen toegankelijk is voor de deelnemers van die groep, je kun deze dus later terugkijken. Wil je alsnog extra informatie ontvangen? Boek dan een Persoonlijke Gesprek van 60 minuten voor € 97,- excl. BTW via mijn online agenda.

Kan ik mijn persoonlijke afspraak verzetten of annuleren?

Tot 24 uur van tevoren kan je kosteloos je afspraak verzetten of annuleren. Binnen de 24 uur worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.

Kan ik een (extra) (online) gesprek inplannen?

Je kan eenvoudig en snel een extra uur bijboeken voor € 97,- excl. BTW. Je kunt zelf een tijdsblok reserveren wat passend is in jouw agenda.

Hoe plan ik een (online) afspraak in voor de Persoonlijke Expeditie Eigenheid?

Dit kan eenvoudig via mijn online agenda waarin je zelf een tijd reserveert die jou uitkomt. Je geeft in de reservering aan om welk gesprek het gaat.

Wat als ik op vakantie ga?

Natuurlijk ga je een keer op vakantie. De keuze is aan jou of je tijdens je vakantie tijd vrij wilt maken voor jouw succes en geluk.

Zijn de kleuren verplicht om in te zetten?

Het is niet verplicht echter wel te adviseren wanneer je je transformatieproces liefdevoller en makkelijker wilt laten verlopen. Het is goed om te weten dat kleur een krachtige werking heeft op je onderbewustzijn. Op deze manier ga je zowel bewust áls onbewust met jouw gewenste ontwikkeling aan de slag, een mooie combinatie van ratio én gevoel.

Zijn de geuren (essentiële oliën) verplicht om in te zetten?

Het is niet verplicht echter wel te adviseren wanneer je je transformatieproces liefdevoller en makkelijker wilt laten verlopen. Het is goed om te weten dat de oliën een krachtige werking op je onderbewustzijn hebben. Onze reukzin is direct verbonden met het limbische systeem van onze hersenen. Dit limbische systeem is kort gezegd ons emotionele controle-centrum. Als je essentiële oliën inademt, kan de werking van deze oliën direct in je hersenen worden verwerkt. Het limbische systeem in je hersenen reguleert alle lichamelijke, mentale en emotionele reacties in je systeem en heeft daarmee een enorme invloed op je welzijn. Laat je meenemen op een reis in je innerlijke wereld met geur.

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan Expeditie Eigenheid?

Jouw tijdsinvestering per week is 1-1,5 uur. Dit kun je verdelen over meerdere dagen. De video’s hebben een kijktijd van 5 – 20 minuten. Hoe meer tijd jij erin stopt en de diepte in gaat, hoe groter het resultaat van transformatie is. Want alles wat je aandacht geeft groeit.

Wanneer zie ik de andere modules?

Wanneer je opdracht 1.5 hebt doorgestuurd kan je doorgaan naar de volgende module zodat ik je extra richting kunnen geven en motiveren om door te gaan naar de volgende stap.

Ik kom tijd tekort om de opdrachten te doen. Moet ik ze allemaal gaan beantwoorden?

Om jouw Expeditie mooier, krachtiger en waardevoller te maken adviseer ik je om de vragen uit het werkboek te gaan maken. De tijd die je daarin stopt zorgt voor meer persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en zelfkennis waardoor je in een korte periode een grote transformatie mee maakt.

Is het verplicht om elke week één opdracht te maken?

Je lichaam heeft tijd nodig om de opgedane kennis en transformatie te integreren. Wanneer je in een korte tijd veel informatie tot je neemt kan het teveel worden. Daarom adviseren we elke week één opdracht te doen zodat je bij blijft en jezelf de ruimte en tijd gunt om in ontwikkeling te gaan.

Moeten alle beantwoordde vragen uit het werkboek opgestuurd worden naar je?

Er zijn enkele vragen waarin ik je vraag om het antwoord te gaan uploaden zodat ik jou richting kan geven. De andere antwoorden hoef je niet op te sturen.

Bij opdracht 1.5 wordt er gevraagd om een bestand te uploaden. Hoe doe ik dat?

Een bestand uploaden kan in de online leeromgeving, hier zie je een grijs vlak.

Mijn vriendin/collega heeft ook interesse. Kan zij zich aanmelden?

Uiteraard! Aanmelden kan via mijn website. En om jou daarvoor te bedanken ontvang je van mij een presentje. Dus laat het ook zeker even weten als jij iemand hebt aangebracht.

Krijg ik de uitleg van mijn Eigenheid op papier?

Na elke live-sessie krijg je een digitaal verslag zodat jij je thuis er nog verder in kunt verdiepen. Na afloop van Expeditie Eigenheid ontvang je een gebundeld en gedrukt exemplaar.

Waarom worden mijn adresgegevens gevraagd bij aanmelding?

Wanneer het om een betaalde dienst gaat hebben we jouw adresgegevens nodig voor de factuur, dit is wettelijk verplicht. En het is handig om de geuren naar je toe te sturen. Bij een gratis dienst vragen we dit om je een cadeautje te kunnen sturen.