‘Wat wil jij over mij weten?’ Deze vraag stelde ik een aantal weken geleden op Linkedin en Instagram.  Daar zijn hele leuke reacties op binnen gekomen. En een daarvan was: Waar komt je passie ondernemen en kleur vandaan? En waar is het zaadje gepland?  Het antwoord op deze vraag, is niet in maximaal 1300 tekens samen te vatten op LinkedIn. Wat wel kan, is er een blog van maken. Lees daarom snel verder, waarom ik onderneemster ben geworden. 

Wat heeft mij gevormd

Mijn moeder werkte vroeger in een schoenenwinkel, maar toen ze trouwde met mijn vader is ze hier mee gestopt. Mijn vader was werkzaam in de installatietechniek en heeft toen ik 4 was, het loodgietersbedrijf van zijn toenmalige werkgever overgenomen.

Ik ben opgegroeid in een behoudend gezin met ondernemers mentaliteit. ‘Handen uit de mouwen’ was wel het belangrijkste motto. Als je tijd had om een boekje te lezen, had je ook tijd om een klusje in huis te doen…

Toen een administratieve opleiding niks voor mij bleek te zijn, ben ik op mijn zeventiende gaan werken. Je leest er meer over in dit blog, waarin ik je meeneem in mijn transformatieproces

Zaadje gepland

Mijn laatste baan in loondienst was als filiaalleidster van een kledingwinkel, waar we als team heel fijn samenwerkten. Alleen mijn kernwaarden en die van de organisatie hadden weinig overlap.  Na 5 maanden heb ik mijn ontslag ingediend en ben ik vanaf dat moment gaan focussen op het ondernemerschap.

Eerst als Kledingcoach en Personalshopper maar naarmate ik er meer mee bezig was, ontdekte ik dat ik de vraag onder de vraag nog interessanter vond. Waarom wilde iemand een andere kledingstijl? En waarom werd de ene persoon wel blij van een bepaalde kleur tijdens de kleuranalyses en de andere helemaal niet. Hier werd het zaadje gepland om mij te verdiepen in de psychologie van kleur, de filosofie van de elementen en hoe je de energie van kleur in kunt zetten ter ondersteuning voor succes en geluk in het ondernemerschap én je leven.

Energie gever

Ik kwam in contact met de oprichters van Persoonlijke Kracht en was direct onder de indruk van de methode die d.m.v. kleur persoonlijke kracht zichtbaar maakt. Met veel plezier heb ik de opleiding gevolgd om zo snel mogelijk daar zelf mee aan de slag te kunnen gaan. Hoe mooi ook dat ik op basis van mijn eigen kracht kleuren keuzes heb gemaakt. Geen kledingcoach en personal shoppen meer, maar Persoonlijke Krachtcoach voor onderneemsters, professionals en teams in de zakelijke dienstverlening.

Elke dag stap ik blij uit mijn bed om mee te mogen helpen aan de persoonlijke groei van zoveel mooie mensen. Mijn grote passie en energiegever is ambitieuze vrouwen helpen hun goud en hun pad te vinden voor richting in kleurrijk en ondernemend leven, zodat ze makkelijker succes en geluk aantrekken. Samen sparren over diverse mogelijkheden, uitdagende situaties vanuit meerdere standpunten bekijken en helpen bij strategische keuzes maken wat aansluit bij jouw identiteit en passie.

Mijn missie is: Zoveel mogelijk onderneemsters en professionals vanuit positiviteit inspireren en het maximale uit zichzelf te halen en te bereiken. Ik ben ervan overtuigd wanneer jij in staat bent om te laten zien wie jij bent en wat je wilt, jouw (persoonlijke) succes en geluk vanzelf volgt. Dit is waarom ik onderneemster ben geworden, omdat ik als onderneemster de ruimte en de vrijheid heb om impact te  maken de wereld een stukje mooier maken door mensen bewust te laten worden van hun Persoonlijke Kracht en hun maximale potentieel volledig te benutten.

Waarom ben jij onderneemster geworden?