Workshop, Janet Weijman, Expeditie Eigenheid

Wil je een unieke ervaring beleven met je vriend(inn)en, familie, collega’s, (netwerk)vereniging of andere groep van minimaal 6 personen? Dan is de “Ontdek je Eigenheid” workshop precies wat je zoekt!
Het is de ideale gelegenheid om samen te lachen, te leren en elkaar beter te leren kennen, terwijl je jouw Eigenheid en die van anderen viert.

Ontdek je Eigenheid, Janet Weijman, Expeditie Eigenheid

Wat is de ‘Ontdek je Eigenheid’ workshop?

De “Ontdek Je Eigenheid Workshop” is een speurtocht naar jezelf, een transformerende ervaring die je helpt om diep in jezelf te graven. Je ontdekt jouw unieke kwaliteiten en die van de anderen. Handig om te weten wanneer je samenwerkt, -leeft of een gezamenlijke passie deelt.  Het is een interactieve en praktische workshop, ontworpen om je bewust te maken van je persoonlijke kracht en je te begeleiden bij het nemen van concrete stappen om je doelen te bereiken.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze interactieve workshop krijg je de kans om:

  • Je ware zelf te ontdekken:
   Leer meer over je persoonlijkheid, waarden en passies. Ontdek wat je echt motiveert en wat je uniek maakt.
  • Je talenten te onthullen:
   Identificeer je verborgen talenten en sterke punten. Leer hoe je deze kunt inzetten om succes te bereiken in je persoonlijke en professionele leven.
  • Belemmerende overtuigingen te doorbreken:
   Kom erachter welke beperkende overtuigingen je groei en succes in de weg staan en leer hoe je ze kunt transformeren in krachtige overtuigingen die je vooruit helpen.
  • Een actieplan te creëren:
   Ontwikkel een concreet actieplan om je doelen te bereiken en je eigen pad naar succes te volgen. Leer effectieve strategieën en technieken om obstakels te overwinnen en blijvende verandering te realiseren.

 Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze interactieve speurtocht naar jezelf is geschikt voor iedereen die positief is ingesteld, nieuwsgierig is en gericht is op persoonlijke groei. Of je nu een groep

 • professionals bent die hun carrière naar een hoger niveau wil tillen,
 • ondernemers bent die hun passie wil vertalen naar een bloeiend bedrijf,
 • vriend(inn)en en familie bent die er klaar voor zijn het maximale uit het leven te halen,

deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische tools voor iedereen.

Waarom kiezen voor de workshop ‘Ontdek je Eigenheid”?

 

 • Een ervaring om nooit te vergeten:
  Onze workshop is ontworpen om langdurige herinneringen te creëren en een positieve impact te hebben op de deelnemers. Het is meer dan alleen een activiteit, het is een avontuurlijke speurtocht vol betekenis en waardevolle inzichten.
 • Maatwerk:
  We begrijpen dat elke groep uniek is, daarom passen we de workshop aan om aan jullie specifieke behoeften en doelen te voldoen. Of je nu teambuilding wilt bevorderen, relaties wilt verdiepen of gewoon plezier wilt hebben, we zorgen ervoor dat de workshop perfect bij jullie past.
 • Professionele begeleiding:
  Onze ervaren workshopfacilitators zijn experts in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin iedereen kan groeien en bloeien. Zij inspireren, motiveren en begeleiden je gedurende het hele proces.

In de workshop maken we gebruik van de Persoonlijke Kracht Methode waarbij je je eigen identiteit, gedrag & communicatie en die van de ander (beter) leert kennen. Met een 40-tal uiteenlopende vragen in een online analyse, die zowel je ratio, je onderbewuste als je gevoel aanspreken, komen we tot een kleurrijke uitkomst van jouw Eigenheid. Met deze analyse meet, ontwikkel en maak je jouw kleurrijke Eigenheid Zichtbaar. Die uitkomst vatten we samen in deze workshop.

Aan de hand van kleurrijke middelen ontstaat er vernieuwend inzicht in ieders kwaliteiten, talenten en drijfveren (ambities).

Waar en wanneer?

De interactieve speurtocht naar jezelf, van ongeveer 90 minuten, kan worden gehouden op een locatie naar keuze, of het nu een inspirerende conferentieruimte is of een ontspannen buitenomgeving. We passen ons aan jouw voorkeuren aan. Daarnaast zijn we flexibel met de planning, zodat we een datum en tijd kunnen vinden die voor iedereen werkt.

 

Praktische informatie:

 • Maatwerk workshop van 90 minuten
 • Persoonlijke code voor online analyse per persoon
 • Werkboek en kleurrijke materialen
 • Begeleiding gecertificeerde Persoonlijke Kracht trainers

Experts in het ontdekken, ontwikkelen
en benutten van je kleurrijke Eigenheid

Ontdek je Eigenheid, Janet Weijman, Expeditie Eigenheid

Als workshopleiders ligt onze expertise op het gebied van identiteit, gedrag en communicatie.

Wij zijn Sanne en Janet en we zijn hier om jou en jouw team/groep te helpen bij het ontdekken van je identiteit, talenten, kwaliteiten, gedrag en communicatiestijl. Op een enthousiaste en deskundige manier brengen wij helderheid in deze onderwerpen, zodat jij zelf én als team/groep effectiever communiceert en beter samenwerkt voor meer werkplezier.

Onze werkwijze: Positief & praktisch, oprecht & intuïtief, speels & opgewekt
Dit optimistische duo schud je team wakker om in beweging te komen. En dat is precies wat er gebeurt; beweging.

Dus leer jezelf en de ander kennen om samen het beste in jezelf en elkaar naar boven te halen. 

 

Investeer in jezelf en ontdek je eigenheid!

Wacht niet langer om de “Ontdek je Eigenheid” workshop voor jouw groep te boeken, dit kan al vanaf € 32,50 (excl. BTW) per persoon.
Het is de ideale gelegenheid om samen plezier te hebben, te groeien en de banden te versterken.

 

Neem vandaag nog contact met ons op via de onderstaande gegevens en we plannen samen een onvergetelijke ervaring!

Ja, ik ontvang graag meer informatie!

7 + 13 =

Sanne van Tuijl

Sanne van Tuijl

06-38509481

Janet Weijman

Janet Weijman

06-11581343

 

Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.