WORKSHOPS GROEIKRACHT

Voor werkgevers is het belangrijk om talentvolle medewerkers te behouden. Zij zijn zich er van bewust dat investeren in medewerkers zorgt voor meer of beter werkplezier. Voor werknemers is het kunnen volgen van trainingen en workshops van belang om zichzelf te blijven ontwikkelen.  Een belangrijke factor die hierbij meespeelt is, om voor een werkgever te (blijven) kiezen als deze kans ook geboden wordt. Met als resultaat een win-win situatie:  Je bent trots op je organisatie en je (personeel) straalt dat uit!

Voor teams binnen bedrijven, instellingen en (netwerk)organisaties is er keuze uit de volgende workshops:

HOE ZIET EEN ANDER MIJ?

Deze workshop heeft als doel om de bewustwording van de eerste indruk te vergroten in een groep mensen. Welke boodschap communiceer jij als je ergens binnen komt? En is dit ook wat je écht wilt vertellen? De deelnemers geven elkaar positieve feedback aan de hand van vragen over de eerste indruk en imago. Hierdoor word jij je bewust van de kracht van een positieve eerste indruk. 

LAAT ZIEN WIE JIJ BENT

Het doel van deze kleurrijke workshop is om je persoonlijke kwaliteiten zichtbaar te maken in je uitstraling. Je leert hoe je de taal van kleur en kleding in kunt zetten om je persoonlijkheid te versterken. Jezelf ‘on fire’ voelen in de kleuren en kleding die past bij jouw persoonlijkheid  zorgt voor meer zelfvertrouwen waardoor je lekkerder in je vel zit en écht laat zien wie je bent. 

LAAT ZIEN WIE JE WILT ZIJN

Deze workshop gaat over JOU, over de beste versie van jezelf worden en jouw dromen en doelen nastreven op een manier die bij jou past.  Vandaag kies jij de kleur die past bij jouw groei. Op basis van deze kleur word je geïnspireerd om aan de slag te gaan met een gewenste verandering. Alle deelnemers worden gestimuleerd met vragen over innerlijke kracht en zelfsturing en krijgen nieuwe inzichten aangereikt door de medespelers.  

Ja, ik reserveer een workshop

Ik wil deze workshop boeken:

11 + 7 =

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacy verklaring).

Praktische info:

Elke workshop is maatwerk, afhankelijk van de wensen, tijdsduur en aantal deelnemers. Prijs is op aanvraag.

 

 

Wil je deze workshop boeken als vriendinnen- of familie- uitje? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

Gratis E-book

Groeireis

Teamtraining

Gratis e-book: Laat zien wie je bent met de kracht van kleur.

Ben jij je bewust van je talenten, je drijfveren en jouw grootste kracht? Weet jij hoe je dat kleurrijk laat zien? In dit E-book neem ik je mee in de kracht van kleur en leer je de belangrijkste weetjes over de basiskleuren. Lees hier wat kleur over jou vertelt, wat je ermee communiceert en wanneer je deze kleur het beste wel of beter niet draagt.

Gebruik dit e-book als praktisch naslagwerk zodat je elke dag kunt kiezen om de kracht van kleur te laten werken voor jouw succes en jouw geluk.

Dank je wel. Het e-book zit in je mailbox. (Check je spambox als je 'm niet direct ziet)