Beslissingen nemen is als het spelen van een uniek spel, of je nu deel uitmaakt van een team, individueel werkt of gezellig samen met anderen bent. Het is werkelijk fantastisch om te zien hoe mensen kunnen stralen wanneer ze hun eigen buitengewone manier van keuzes maken begrijpen en accepteren.

In dit blog gaan we dieper in op hoe je keuzes kunt maken op jouw eigen, authentieke manier, en waarom dit een cruciale sleutel is tot persoonlijke groei, welzijn en meer energie

Het ontdekken van jouw Eigen manier

Laten we beginnen met het feit dat iedereen van ons een persoonlijke stijl van beslissen heeft. Het is als het ontdekken van je eigen superkrachten. Het geeft je vleugels en laat je schitteren, net als een ster in de nacht.

Wat is er nu mooier dan nieuwsgierige mensen die gericht zijn op groei, binnen een team, groep of individueel, te zien stralen nadat ze ontdekt hebben:

  • Hoe zij de dingen op hun unieke manier kunnen doen: Geen vaste regels, geen script, gewoon jouw eigen magische benadering.
  • Wat voor hen echt belangrijk is: Het vinden van je innerlijke kompas en beslissingen die resoneren met je diepste waarden.
  • Wat hun kleurrijke kwaliteiten zijn: Het is als het ontvouwen van een schatkaart vol met prachtige schatten.
  • Hoe je dit kunt delen met anderen: Laat jezelf stralen en deel je magie met de wereld om je heen.
  • Het ervaren van een tsunami van energie: Het volgen van je eigen pad zal je energieniveau op magische wijze uitvoeren.

De kracht van de elementen

Een hoger energieniveau begint allemaal met het kennen van je Eigenheid en hoe deze is verbonden met een bepaald element. We geven je wat voorbeelden:

  • Vuur: Staat voor vastberadenheid en daadkracht. Mensen met een “vuur” persoonlijkheid hebben vaak niet veel informatie nodig voordat ze besluiten nemen. Als iets goed voelt, klikken ze bij wijze van spreken, meteen op de koopknop. Ze houden van actie en gaan recht op hun doel af.

 

  • Water: Mensen met een “water” persoonlijkheid hechten veel waarde aan samenzijn. Ze willen graag weten of een activiteit met een groep is. Samen zijn is voor hen essentieel. Ze nemen de tijd om met anderen te overleggen voordat ze een beslissing nemen. Het draait allemaal om het gevoel van verbondenheid voor hen.

 

  • Aarde: Zij hebben behoefte aan veel informatie en structuur. Voordat ze een beslissing nemen, willen ze alles grondig begrijpen en het liefst met een duidelijke routekaart voor zich. Ze nemen hun tijd en slapen er soms een nachtje of twee over voordat ze een keuze maken. Het is altijd een weloverwogen beslissing.

 

  • Lucht: Zij zijn avontuurlijk en staan ​​open voor nieuwe ervaringen. Ze inspireren graag anderen en worden graag geïnspireerd. Ze reageren goed op een vriendelijke en positieve communicatie en zijn sneller geneigd om ergens in de stappen als het goed voelt.

Bewust in actie

Onthoud goed dat het begrijpen van deze elementen niet alleen van belang is voor onszelf, maar ook voor onze interacties met anderen. Op het werk en in ons persoonlijke leven kunnen we met behulp van deze kennis de energie hoog houden en conflicten als ware tovenaars oplossen.

Dus lieve lezer. Keuzes maken op jouw eigen, magische wijze is de sleutel tot persoonlijke groei, welzijn en energie! Gebruik deze informatie om jezelf en anderen beter te begrijpen.

Expeditie Eigenheid draait om het ontdekken en accepteren van wie je bent, zodat je een unieke bijdrage aan de wereld kunt leveren.

Wij zijn Sanne en Janet. Samen nemen we je mee op een boeiende expeditie van ratio naar intuïtie, met als eindbestemming: meer rust in jouw hoofd en in jouw leven.

Als bedenkers van de E.I.G.E.N.H.E.I.D. methode brengen wij op een enthousiaste en deskundige manier helderheid in onderwerpen als Energie, Identiteit, Groei, Emoties, Nieuwsgierigheid, Heling, Evenwicht, Intuïtie en Duidelijkheid

Als je enthousiast bent geworden door de inzichten en ideeën die we besproken hebben en als je meer wilt weten over jouw Eigenheid, raden we jou aan om deel 1 van jouw gepersonaliseerde Eigenheidboek te lezen. Dit boek is geschikt voor ondernemers en professionals die nieuwsgierig zijn, gericht zijn op groei en interesse hebben in het ontwikkelen van hun eigen uniekheid.

Dit blog is een samenwerking tussen Het is je gelukt & bij Pluche